SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ev Sahibini Görünce..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak polisin araştırmalarının sürdürdüğü, faillerin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

Saray Mahallesi’nde işyeri bulunan 42 yaşındaki Ö.Ş., polise başvurarak sabah geldiğinde, bodrum katta inşaat malzemelerinin bulunduğu rafların boş olduğunu gördüğünü, bodrum katı demir korkuluğunun kesildiğini fark edince bunun hırsızlık için yapıldığını anladığını ve kontrol sırasında toplam 8 bin 200 lira değerinde çeşitli marka musluk bataryalarının çalınmış olduğunu saptadığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

Niyazi Mısri Caddesi’nde 38 yaşındaki İ.R.Ö. adlı esnafın işyerindeyken telefonunun çalınmasıyla ilgili F.Z. adlı çocuğun yakalandığı bildirildi. Aynı çocuğun 3 hafta önce de yine aynı caddede adres sorma bahanesiyle girdiği 26 yaşındaki E.P. adlı bayana ait işyerinden 2 cep telefonunun çalınması olayının faili olduğu saptandı. Yaşı küçük olan şüpheli kimlik tespitinden sonra ailesine teslim edildi.

Ataköy Mahallesi’nde park halinde olan 25 yaşındaki R.Ö.’ye ait 46..366 plakalı otodan, içerisinde ruhsat, sürücü belgesi ve banka kartları bulunan bir çanta çalındı.

Sivas Caddesi’nde 56 yaşındaki H.S.’ye ait eve, ahşap olan kapının göbek kısmının kırılarak girildiği, ev sahibinin eşine ait 1 altın kaplama kol saati1, 1 altın yüzük, kızına ait altın küpe ve kolye ile oğluna ait 30 liranın çalındığı belirlendi.

İskender Mahallesi’ndeki bir resmi kurumda, öğle yemeğinden dönen 30 yaşlarındaki M.T. ve G.K. adlı bayan personelin, oda içerisindeki dolapta kendilerine ait kol çantasının yerinde olmadığını gördükleri, M.T.’ye ait çantada 2 altın kolye, nüfus cüzdanı ve 600 lira para, G.K.’ye ait çantada ise kimlikler ve kredi kartlarının bulunduğu, hırsızın belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

Yeşiltepe Koşu Mahallesi’nde 68 yaşındaki M.E., 20.15 sıralarında sigara içmek için çıktığı evinin bahçesinde, bir şahsın duvarı atlayarak kaçtığını gördü. M.E. yaptığı araştırmada bahçeden 1 bakır leğen, 2 sofra tepsisi, 20 normal tepsi, 2 büyük tepsi ve 4 alüminyum tepsinin çalındığını fark etti ve polise başvurdu.

Akpınar Mahallesi’nde E.E. adlı gence ait çep telefonunu çaldığı gerekçesiyle yakalanan A.F.T., yanının küçük olması nedeniyle Çocuk Şubesi’ne teslim edildi.

Milli Egemenlik Caddesi’nde 19 yaşındaki S.B. sorumluluğundaki mağazadan 1 adet pantolon çaldıkları gerekçesiyle G.M., N.K. ve S.D. adlı kızların yakalandığı, üzerlerinde 1 pense ve makas çıkan kızların yaşlarının küçük olması nedeniyle ailelerine teslim edildiği bildirildi.

54 yaşındaki A.E. adlı şahıs, sabah ayrıldığı Zafer Mahallesi’ndeki evine akşam döndüğünde, eşyalarının karıştırılmış, çekmecelerin ve çelik kasanın açılmış olduğunu gördüğünü, çelik kasada bulunan altınlarının çalındığını bildirdi. Polis, kasadan ne kadar altın çalındığı konusunda bilgi vermedi.

Gece yarısı Ataköy Mahallesi’nde bazı kişilerin elektrik direğine bağlı teli kestikleri ihbarı üzerine giden polis 25 yaşındaki A.K., 24 yaşındaki E.Kb, 27 yaşındaki M.K. ve 29 yaşındaki M.T. adlı şahısları yakaladı. Bu kişilerden M.K.’nın üzerinde bir adet sallama diye adlandırılan bıçak, olay yerinde ise 1 ekmek bıçağı bulundu. Hırsızlığa teşebbüs suçlamasıyla adliyeye verilen zanlılar serbest bırakıldılar.

Çöşnük Mahallesi’nde 28 yaşındaki Y.B.’ye ait evden 1 altın bilezik ile 1 çift küpe çalındı.

Özalper Mahallesi’nde Z.Y. adlı çocuğa ait bisikleti çalan R.A.G. ve M.A. adlı çocuklar polis tarafından yakalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız