SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ev Sahiplerinin Belalısıydı!

A- A+ PAYLAŞ

Son 1 yıl içerisinde, penceresinde "kiralık" yazan evlere giderek, kendisini polis diye tanıttığı, daha sonra ev sahiplerini dolandırdığı gerekçesiyle aranan şahsın yakalandığı açıklandı.

Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından son 1 yıl içerisinde muhtelif tarihlerde, penceresinde kiralık ev ilanı olan apartmanlara girerek ev sahiplerine kendisini Polis Memuru olarak tanıttıktan sonra evi kiralamak istediğini söyleyerek ev sahipleri ile anlaştıktan sonra, abone olma, evi tamir ettirme, eve demirbaş eşya alma ve benzeri bahanelerle ev sahiplerinden para, altın ve cep telefonları alarak dolandırıcılık yaptığı tespit edilen ve bu yöntemle 12 vatandaşımızı dolandırarak maddi zarara uğratan şüphelinin yapılan çalışmalar neticesinde G.B. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, şahsın Malatya ilinde ikametinin olmamasından dolayı sürekli farklı adreslerde olduğu tespit edilen şahıs yapılan takip neticesinde yakalanmıştır.

Şahsın yapılan GBT sorgusunda 11 farklı suçtan kaydının olduğu, dolandırıcılık suçundan da arandığı tespit edilmiş olup, hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

Daha güvenli bir Malatya için halkımızın 155 Polis İmdat telefonu ile malatyaemniyet@malatya.pol.tr ve 155@malatya.pol.tr adreslerinden bize ulaşarak ihbarlarda bulunmalarını bekliyoruz."

DİĞER OLAYLAR..
Polise başvuran 25 yaşındaki M.G., Niyazi Mahallesi’nde karşılaştığı ve adını Ö.Y. olarak söyleyen şahıstan 500 lira karşılığı ikinci el kombi almak için anlaşıp 200 lira para verdiğini, şahsın kombiyi getirmeyip kayıplara karıştığını ve kendisini dolandırdığını bildirdi. Polis şahsı arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız