SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ev Sahipliği Yapıyorsunuz"

0
Güncellendi - 2017-06-22 04:24:15
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut ile birlikte Malatya Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Başkan Gürkan, yaşlıların hem Kadir Gecesi’ni, hem de Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı dolayısıyla Malatya Huzurevi’ni ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, burada yaşlılarla yakından ilgilendi. Yaşlıların bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Gürkan, Huzurevi’nde kalan yaşlılara hediye verdi. Burada habercilere konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yaşlıların Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, “Bayramı idrak edeceğiz. Cenab-ı Allah Bayramı da bayram tadında size yaşamanızı nasip etsin. Kadir Gecesi’nde sizlere, bizlere ve memleketimize dua edin. Sizler burada devletimizin müşrik kollarındasınız.  Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Yeri geliyor çocuklarımız, yeri geliyor kardeşlerimiz sizlere sahip çıkmıyor. Ama devletimiz yaşlısına da, gencine de, çocuğuna da, engellisine de, yolda kalmışına da sahip çıkıyor. Biraz evvel sayın müdürümüzle birlikte eşinden ayrılmış ve 3 çocuğu olan dul bir kadının evine gittik. Bizden evvel İl Müdürümüz gitmiş, o çocuklara maaş bağlamış. Annesinin, babasının bakmadığı, eşinin bakmadığı aileye devletimiz bakıyor. Allah bu devletimizi daim etsin. Yani devletimize milli birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Sizlerde burada kalmanın mutluluğunu yaşayın. Şu şekilde bir düşünce içine girmeyin. ‘Benim malım vardı, çocuğum vardı, eşim vardı, mülküm vardı, ben burada Huzurevi’nde bir köşedeyim’ diye düşünmeyin. Siz devletin evinde misafirlik yapıyorsunuz. Ev sahipliği yapıyorsunuz. Dolayısıyla bunu bir şeref ve onur addedin. Kendinize kesinlikle üzüntü kaynağı haline sakın getirmeyin. Ayrıca burada devletimiz size yemekleriniz noktasında 5 öğün yemek veriyor. Yatakhaneleriniz pırıl pırıl. Doktorumuz ve hemşiremiz var. Hiç bir yerde bu imkanlarımız olmadı. Evlatlarınız da yanınızda olsa bu imkanları göremezsiniz. Ben sizlerden şunu görüyorum. Evlatlarımız arada sırada gelse bizi bir ziyaret etse, evlat hasretini, sevgisini tatmin etse diyorsunuz. Oda onların işi. Bizlerde sizlerin evlatlarıyız. Bizler geliyoruz sizleri ziyaret ediyoruz. Sizlerde bizlere dua edin ki Allah bize güç vere, Devletimize dua edin ki devletimize güç vere. Bugün Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlısı. Kuran-ı Kerim'in indiği aydır. Bu ayın yüzü suyu hürmetine bu akşam hepiniz, hem memleketimize, hem ülkemize hem de bizlere, hem de kendi sağlığınız için dua edin” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız