SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ev ve İşyerine Silahlı Saldırı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:38:08
Ev ve İşyerine Silahlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısından sonra yarım saat arayla Büyükmustafapaşa Mahallesi'ndeki bir işyeri ile Cemal Gürsel Mahallesi'ndeki bir eve av tüfeğiyle ateş açıldı. Olaylarda yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

İlk olay saat 02.30 sıralarında Büyükmustafapaşa Mahallesi İpekçi Sokak civarındaki bir gıda imalathanesinde meydana geldi. Bir otomobille gelen şahıs ya da şahısların, 2 el ateş ettiği işyerinin camları kırıldı, duvara mermi saplandı.

Polis bu olayla ilgili araştırmaları sürdürürken, 03.00 sıralarında bu kez Cemal Gürsel Mahallesi 4. Sokakta M.A. adlı şahsa ait eve silahlı saldırıda bulunuldu. M.A.'nın çocuklarının yattığı odanın penceresine doğru açılan ateş can kaybına yolaçmazken, hasar meydana getirdi.

Birbiriyle bağlantılı olabileceği değerlendirilen silahlı saldırılarla ilgili olarak polisin bazı isimler saptadığı öğrenilirken, bu arada polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen F.E. adlı şüpheli yakalandı.

Bu arada, soruşturma devam ederken, saat 05.00 sıralarında Cemal Gürsel Mahallesi'ndeki evin önünde yine av tüfeğiyle 2 el ateş açıldı. Polis bu olayı da araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız