SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ev ve İşyerlerine Bayrak Asın' Çağrısı

0
Güncellendi - 2019-10-11 03:41:12
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’de Fırat’ın Doğusuna düzenlediği Barış Pınarı Operasyonuna destek vermek için bugün Şemsiye Sokak’ta Türk Bayrağı dağıttı. Devlet-Millet dayanışmasına katkı sunmak için dağıtılan Türk Bayraklarına ilgi oldukça büyüktü.

Battalgazi Belediyesi Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’ye düzenlediği ‘Barış Pınarı’ Operasyonuna destek vermek için Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval beraberinde Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ile birlikte vatandaş ve esnaflara Türk Bayrağı dağıttı.

Bayrak dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, aldıkları bayrakları evlerinin balkonlarına Türk Silahlı Kuvvetlerine desteklerini vurgulamak için asacaklarını söylediler. Esnaflarında bu bayrak dağıtımından oldukça memnun oldukları gözlemlenirken, aldıkları Türk Bayraklarını iş yerlerine astılar.

Bayrak dağıtımında konuşan Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval: “Biliyorsunuz ordumuz dün akşam saat 16.00 itibariyle Suriye’de güvenli bölge koridoru oluşturmak adına Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emirleriyle Suriye topraklarına girdi. Fırat’ın doğusuna düzenlenen ‘Barış Pınarı’ operasyonunda hedef dünya barışına katkı sağlamak ve yaklaşık 30 kilometrelik bir derinlikte güvenli bölge oluşturmaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın emirleri doğrultusunda başlatılan operasyona bizlerde Battalgazi Belediyesi olarak tam destek veriyoruz. Vatandaşlarımızın birlik beraberlik şuurunu en üst seviyeye taşımak için Battalgazi Belediyesi olarak uğrunda yüzbinlerce milyonlarca şehit verdiğimiz Türk Bayrağımızı vatandaşımıza dağıtıyoruz. Buradan Battalgazi Belediyesi olarak dağıttığımız bu bayraklarımızı vatandaşlarımızın ev ve iş yerlerine asmalarını istiyoruz. Battalgazi ve Malatya olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sonuna kadar arkasında olduğumuzun mesajını millet olarak vermek istiyoruz. Battalgazi Belediye Başkanımız sayın Osman Güder’in il dışında olması dolayısıyla verdiği bayrak dağıtılması talimatını yerine getiriyoruz. Vatandaşımızın ilgisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bayrak dağıtımında Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval'a eşlik eden Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Battalgazi Belediyesinin duyarlılığına teşekkür ederek: “Her türk vatandaşı bir Mehmetçiktir. Oğuzhan’dan Selçuklu’ya, Selçuklu’dan Osmanlı’ya, Osmanlı’dan Cumhuriyet’e uzanan bu 7 bin yıllık tarih içerisinde ay yıldızlı bayrağımız hiçbir zaman gönlerden düşmemiş. Ordumuza sevgimizi, muhabbetimizi, bağlılığımızı bildirmek ve devletimizin ebed müddet yaşaması için elimizden gelen bütün gayreti gösterip, milli hissiyatımızı kamuoyuna göstermek amacıyla bu bayrak kampanyasına bizde başlamış bulunmaktayız. Battalgazi Belediyemizin yapmış olduğu bu bayrak kampanyasını canı gönülden destekleyerek, bizde beraberce evlere iş yerlerine bayrak asılmasını istiyoruz. İnşallah ordumuz muzaffer olacak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ebed müddet yaşayacaktır. Battalgazi Belediyesine böyle duyarlı yaklaşımından ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız