SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evde Ölü Bulundu

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt ilçesinde ihbar üzerine bir eve giden polisler, 45 yaşlarındaki kadını yerde kanlar içerisinde ölü buldu. Olayın intihar olduğu öne sürülürken, savcılık soruşturmaya başladı.

Yeşilyurt İlçe Emniyet Amirliği’ne 10.00 sıralarında yapılan ihbarda belirtilen Mullakasım Mahallesi’ndeki 3 katlı eve giden polisler, ikinci kat 45 yaşlarındaki G.Y. adlı kadını oturma odasında yerde yatarken ölü halde buldular. Cesedin etrafında kan izleri ve cam kırıkları bulunduğu belirtilirken, olayın intihar olduğunun değerlendirildiği, ilçe savcılığının soruşturmaya başladığı bildirildi.

DİĞER OLAYLAR..
Hacıabdi Mahallesi’nde oturan 17 yaşlarındaki E.K. adlı kız da, maket bıçağı ile bileklerini yaralayarak intihara kalkıştı ve annesi tarafından hastaneye kaldırıldı. E.K.’nin ayrıca fazla miktarda hap yuttuğu da belirtildi.

16 yaşlarındaki E.G. adlı genç de kız kardeşiyle tartıştıktan sonra sol kolunu yaralayarak kendi kendine zarar verdi.
Darende ilçesi Heyiketeği Mahallesi’nde 56 yaşındaki N.G. adlı şahsın, fazla miktarda tarım ilacı içerek intihara kalkıştığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız