SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evden 4 Kamyon Çöp Çıktı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:45:32
Evden 4 Kamyon Çöp Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesinde bir çöp ev, Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Çöp evden yaklaşık 4 kamyon çöp çıktığı belirtildi. 

Battalgazi ilçesine bağlı Sancaktar Mahallesi Fenerci sokakta bulunan bir evde kokuların çevreyi rahatsız ettiği yönünde gelen bir ihbarı değerlendiren Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaptığı inceleme sonrası evin içinde ve çevresinde yığınla çöp tespit etti. Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp yığınlarını temizledi. Yapılan temizlik çalışması sonrası çöp evde yaklaşık 4 kamyon çöp çıktı. Yapılan temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Sancaktar Mahallesi Muhtarı Mehmet Özpolat, “Ben başta Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür ediyorum. Belediyemize yaptığımız müracaat sonrası bir ekip geldi. Çöp evin temizlenmesi için çalışılıyor. Daha önce de bir müracaatımız olmuştu. Büyükşehir Belediyesi gelip buradan 15 kamyon çöp çıkarttı. Buranın sahipleri iki bekar kardeşler. İçeride 5 metrelik bir oda var. Orada kedi köpek besliyorlar. Bu kardeşlerden biri öldü. Onu belediye kaldırdı. Diğeri de hasta oldu. Şimdi bakım evinde yaşıyor. Mahalleli bu pislik içindeki evden rahatsız oluyor. Kendisi hasta olduğundan dolayı gelemediğini ve bizim ilgilenmemizi istiyor. Kendisi şeker hastası olduğunu söylüyor. Bende şeker hastasıyım. Yani buraya gelmek istemiyor. İlgisizlikten bunlar bu duruma düştüler. Şimdide belediyemiz sağ olsun temizliyorlar. İnşallah bundan sonrada ilaçlama yaparlarsa mahalle sakinleri de bu durumdan kurtulmuş olurlar” dedi.

Battalgazi Belediyesi, daha öncede buna benzer çöp ev temizliği gerçekleştirmişti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız