SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evden Dışarıya Ateş Açıldı.. 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2020-07-21 05:56:44
Evden Dışarıya Ateş Açıldı.. 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kişi tarafından türbe ziyareti gerçekleştiren vatandaşların üzerine tüfekle ateş açıldı. Olayda 2 kişi yaralandı.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Kaynarca Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece yarısı meydana gelen olayda , Fadıl Baba Cami yan tarafında bulunan bir türbeyi ziyarete gelen vatandaşlara ziyaret esnasında yolun karşısında bulunan 2 katlı müstakil bir evin penceresinde aklen malul olduğu ileri sürülen İ.Y. tarafından henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tüfekle ateş açıldı.

Açılan ateş sonucunda, A.U. (25) ile C.Ö. (36) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, olayın şüphelisi İ.Y. ekipler tarafından ikametinde olayda kullandığı suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Yaralılardan A.U. Turgut Özal Tıp Merkezine diğer yaralı C.Ö.'nün de Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı olayla ilgili olarak başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Kemal (3 yıl önce)
    vurulan bendim ..Ne amaçla gitmişiz acaba söylesenize bi..Şirk diyen 10 metreden kafamıza attı iki tane hemde tüfekle Fadıl Baba Hazretleri bizi korudu..Bu da sana kapak olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Slmn (3 yıl önce)
    Arkadaşlar neden kimse zanlı hakkında eleştiri yapmıyor. Giden gitmiş. Mühim olan ibrahim denen şahsın ceza alması. Bu kaçıncı olayı. Deli diye salıveriyorlsr her seferinde . Deli adam hastanede olur dışarıda değil . Yarın bizim başımıza gelmeyeceği ne malum
    0
    0
    Yanıtla
  • G ali gürer (3 yıl önce)
    malatyamizi kariştirmak için inaçlari devreye sokuluyor biz malatya halki olarak asla taviz vermeyeceğiz kim nasil yaşamak isterse yaşar kim neye inanmiş sa inanir herker bu bayrağin altinda olan insanlar eşittir alevi sunni kürt türk laz abaza dil din inaç ayır etmeden bu vatan vatan olur sayin değerli valimiz emniyet teşkilatimiz bu olayin uźerine gideceğinden şupemiz yoktur kötu niyetleri bulunup cezalandirmalıdirlar yaralara geçmiş olsun Allah şifa versin bu gibi tahriklere kapilmamak lazım bir malatyali olarak malatyada böyle bir olayi ceyran etmesi beni çok çok etkilemiştir malatyali Tüm hemşerilerime geçmiş olsun saygilarimla
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Türbeden ziyaretçilerine cevap gelmiş! Bırakın Allah aşkına şu şirk saçmalıklarını. Ne isteyecekseniz ALLAH'tan isteyin. ALLAH (cc) bize yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Samed (3 yıl önce)
    Gece gece ne türbe ziyaretiymiş bu acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Vallaha Samet kardeşim bu hadise için birşey demem.Yaralılara şifa dilerim.Burda Kimsenin günahını almayam ama giden var.Bizim mahlede bi Abtdullah abi vardı.Çok içerdi sonra da akıllanmak için gece taksi tutup Eski Malatyadaki Gorucuğa ziyarete giderdi.Ama bir türlü akıllanmadı taksilere devamlı zam gelince gitmekten vazgeçtiiydi.Takyise vereceği parayıda içmeye yatırdıydı.Demem oki giden var yani.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet.44 (3 yıl önce)cavit isimli kullanıcı yorumuna
    :))) trajikomik
    0
    0
    Yanıtla
  • Valla ağabey o mahallede oturuyorum kimin o mezarlığa hangi vakitte ne için gittiğini bildiğim gördüğüm için neyse sen haklısın??
    0
    0
    Yanıtla
  • ?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (3 yıl önce)
    Gece gece türbe ziyaretimi .
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah nasip eder iyileşirsem yine gece gelecem her gece. Bu işin siyasetle alakası yok ..Herif kafadan sakat...Allah ayırmıyor rızkını veriyor da ben kimim ki ayirayım...Şahsıma yapılan saldırının Siyasî Amacı Yoktur...Bu olaydan kimse nemalanmak istemesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal istediğini yap istediğini yaşa ama gece gittiğin yere türbe ziyareti deme camiler yetmedimi yada evin darmı geldi ibrahim denen şahıs meczup aklı verende alanda allah ben iyi yapmış demiyorum ama senin ben yine yapacağım demen tahrik edici
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben 20 senedir gidiyorum ilk defa böyle birşey oldu .Niye türbe ziyareti değil ne yapmışım ben de türbe ziyareti değil..
    0
    0
    Yanıtla