SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evden Kaçan Kız Anlattı, 5 Kişi Tutuklandı

A- A+ PAYLAŞ

6 ay önce evden kaçan kız fuhuş tuzağına düştü.. Sonra polise başvurdu ve babası dahil 5 kişi tutuklandı!..

Polis’ten edinilen bilgiye göre; 6 ay önce evinden kaçan 17 yaşındaki S.Y. adlı kız, 12 Ocak Cuma günü Çocuk Polisi Şube Müdürlüğü’ne başvurarak, başından geçenleri anlattı, çeşitli iddialarda bulundu. S.Y., poliste verdiği ifadede, 6 ay kadar önce evden kaçtığında T. ve Z. Adlı şahıslarla tanıştığı, bu şahısların kendisini Gaziantep’e götürdüklerini, orada Turgay adlı bir şahsın kendisiyle ilişkiye girdiğini, para karşılığında fuhuş yaptırdığını, bu kişilerin daha sonra kendisini bırakmaları üzerine Malatya’ya geldiğini, gidecek bir yerinin olmaması nedeniyle tanıdığı olan 42 yaşındaki H.Ç. adlı şahsın evine yerleştiğini, bu şahsın da kendisiyle ilişkiye girdiğini, Başharık Mahallesi’nde bir ev tutarak kendisine fuhuş yaptırdığını, ayrıca 49 yaşındaki babası V.Y.’nin de kendisine tacizde bulunduğunu öne sürdü.

S.Y.’nin ifadesi üzerine araştırmaya başlayan polis; suçlanan baba V.Y.’nin yanı sıra, H.Ç. adlı şahıs ile 70 yaşındaki H.K., 26 yaşındaki E.U., 24 yaşındaki H.S., 30 yaşındaki K.G., 28 yaşındaki M.S., 42 yaşındaki M.Ö., 54 yaşındaki A.K. ve 18 yaşındaki E.Ç. adlı şahısları gözaltına aldı. Polis olaya karışan 32 yaşındaki T.Ç. adlı şahıs ile 20 yaşındaki Z.D. adlı kadın ile açık kimlikleri belirlenemeyen F. ve M. Adlı şahısları da aramaya başladı.

“Reşit Olmayan Mağdureyi Alıkoymak, Fuhuş Yaptırmak, İlişkiye Girmek” suçlamasıyla adliyeye verilen 10 zanlıdan V.Y., H.K., E.U., M.S. ve E.Ç.’nin tutuklandıkları, diğerlerinin serbest bırakıldığı, ayrıca firari 4 kişinin yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız