SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evden Kaçtı, Bunları Yaşadı!..

A- A+ PAYLAŞ

03.00 sıralarında “Bir kadın dövülüyor” ihbarına giden polis, evden kaçan bir kadının başına gelenleri öğrendi. Aydın’daki evinden kaçan kadın fuhuş tuzağına düşmüştü.

03.00 sıralarında polise yapılan telefon ihbarında Koyunoğlu Mahallesi Okul Sokakta bir kadının dövüldüğü bildiriliyordu. Polis ekipleri, hemen olay yerine giderek, dövüldüğü belirtilen 32 yaşındaki E.D. adlı kadınla görüştüler. Kadının anlattıkları üzerine 33 yaşındaki M.K. adlı şahıs ile 21 yaşındaki karısı T.K. yakalandılar.

Polis Vukuat Raporu’nda “Cebir ve Tehditle Fuhuş Yaptırmak, Bu Yolla Menfaat Sağlamak” suç başlığıyla belirtilen olay hakkında şu bilgi yeraldı:

“29.06.2007 günü saat: 03.00 sıralarında yukarıda belirtilen adreste bir bayanın darp edildiği bildirilmesi üzerine belirtilen adrese intikal eden ekiplerimizce görülen mağdure ifadesinde, Aydın ilinde evli olduğu eşi ile anlaşamadığından evi terk ederek Adana’ya gittiğini ve kaldığı otelden tanıdığı T.K.’nın kendisini A. isimli bayanın yanına götürdüğünü ve bu bayanında kendisine E.T. adına düzenlenmiş bir kimlik vererek evde bulunan küçük yaştaki kızlarla birlikte yol kenarında para karşılığı fuhuş yaptırarak paraları T.K. isimli şahısla paylaştığını, daha önceden çalıştığı iş yerine müşteri olarak gelen D.K.’nın eve gelmesi üzerine de evin kötü olduğunu söyleyerek kendisinin gitmesini sağladığını, daha sonra T.K. ve A. isimli şahısların cezaevine girmesi neticesi telefonla görüştüğü D.K.’nın kendisini Malatya’ya çağırdığı için geldiğini ve D.K. ile eşi olan M.K.’nın bulduğu müşterilerle para karşılığı ilişkiye girdiğini, fuhuş yapmak istemediğini söylediğinde ise darp edildiğini, gece D.K. ve eşi uyuduğu sırada balkondan atlayarak kaçtığını ayrıca Ayşe isimli bayanın kendisine verdiği kimliği yırtıp attığını beyan ederek şikayette bulunmuş, mağdurenin Aydın Emniyet Müdürlüğünce kayıp olarak arandığı tespit edilmiş, suçlamaları kabul etmediklerini beyan eden şüphelilerden D.K. ifadesi alındıktan sonra C.Savcısının talimatıyla salıverilmiş, M.K. ise sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.”

Polis, olayla ilgili olarak açık kimliklerini saptayamadığı T.K. ve A.adlı şahısları da arıyor.

BİR BAŞKA OLAY..
Öte yandan, polis 16.00 sıralarında Çevreyolu üzerinde bir takside 23 yaşındaki S.Ç. adlı kadın ile 24 yaşındaki M.Ç. ve 25 yaşındaki E.A. adlı şahıslarla birlikte görünce şüphelenerek aracı durdurdu. İki şahıs, genç kadını akrabalarına teslim etmeye götürdüklerini söylerken, S.Ç. adlı kadın ifadesinde, İ.A. adlı şahsın evlenmek amacıyla kendisiyle ilişkiye girip terk ettiğini, bunun üzerine evden kaçıp geceyi dışarıda geçirdiğini, ertesi gün MAŞTi terminalinde tanıştığı M.Ç. ve E.A.’nın kendisini ailesine teslim edeceklerini söyleyip bir araca bindirmek istediklerini, araca binmek istemeyince E.A. tarafından tokatlandığını öne sürdü. Genç kadın kendisiyle ilişkiye girdiğini öne sürdüğü İ.A.’dan şikayetçi olduğunu, M.Ç. ve E.A.’dan ise şikayetçi olmadığını söyledi. Soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız