SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eve Bagajda Getirdiler!'

A- A+ PAYLAŞ

Birlikte içki içtikleri şahıslar tarafından zorla parasının alındığını, sonra da bagajda evine götürüldüğünü öne süren şahsın şikayeti üzerine 3 kişi yakalandı.

BİRİKTE İÇMİŞLER..
05.00 sıralarında polise başvuran 32 yaşındaki Ç.K. adlı şahıs, 33 yaşındaki E.T., 20 yaşındaki E.T. ve 23 yaşındaki M.Ç. adlı şahısların 01.00 sıralarında evine geldiklerini, burada birlikte alkol aldıklarını, 05.00 sıralarında evden beraber çıkıp taksiyle gezmeye başladıklarını, Kiltepe Mahallesi Babuktu Hayvan Pazarı arkasına geldiklerinde, şahısların geçmişteki bir trafik kazası ile ilgili olarak silahla tehdit ettiklerini, üzerindeki 730 lirayı aldıklarını, sonra otonun bagajına koyarak kendisini eve götürdüklerini, burada telefonunun olmadığını da fark ettiğini öne sürdü. Polis tarafından “Alıkoyma, Yağma İddiası ve Darp” suçlamasıyla gözaltına alınan 3 şahıs adliyece salıverildi.

KAÇIRMAK İSTEMİŞLER..
Polise başvuran 21 yaşındaki S.S. adlı bayan, daha önce tanıdığı ve bir süre arkadaşlık yaptığı N.G.’nin, Taştepe Mahallesi’ndeki evlerinin önünde iken 09.00 sıralarında kendi kullandığı bir araçla yanına geldiğini, araçtaki tanımadığı iki şahsın kendisini zorla araca bindirmeye çalıştıklarını, bağırması üzerine şahısların araçla kaçtıklarını öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

MERSİN’E GÖTÜRMÜŞLER..
Hanımınçiftliği Battalgazi Mahallesi’nde oturan 34 yaşındaki A.N. adlı bayan, 20 yaşındaki kız kardeşi A.Z.’nin gece kaybolduğunu, etrafı araştırdığını ancak bulamadığını, MAŞTİ Terminali güvenlik kamera kayıtlarına baktığında, tanımadığı bir şahsın kız kardeşini Mersin’e götürdüğünü gördüğünü polise bildirdi ve bulunmalarını istedi.

TAKİP EDİYORMUŞ..
Kiltepe’de oturan 23 yaşındaki G.Y. adlı bayan, polise başvurarak kendisini sürekli takip ettiğini öne sürdüğü S.Y. adh şahıstan şikayetçi oldu. Polis şahsı arıyor.

DAMAT BASKINI..
Tandoğan Mahallesi’nde oturan 53 yaşındaki A.U. adlı şahıs, polise başvurarak 19 yaşındaki M.T.Y.’nin damadığı olduğunu, ancak kızından ayrı yaşadığını, bu olayla ilgili olarak damadı ve 27 yaşındaki F.Ş.’nin eve gelip kızını sorduklarını, evde olmadığını söyleyince kapıyı tekmeleyip tehditler savurduklarını öne sürdü. Yakalanan iki şahıs hakkında işleme başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız