SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eve Bomba Atılmış

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:22:11
Eve Bomba Atılmış
A- A+ PAYLAŞ

Kiltepe Mahallesi Babuktu Mevkii 11. Sokakta Pazartesi günü saat 20. 00 sularında tek katlı bir evin giriş bahçesi önünde şiddetli bir patlama meydana gelmiş ve şans eseri kimsenin yara almadığı olayda, küçük çaplı maddi hasar meydana gelmiş, patlamanın şiddeti nedeniyle mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşamıştı.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA YAPILDI 

Patlamanın olduğu bölgede geniş çaplı araştırma ve soruşturma yürüten Emniyet ekipleri olayı iki yönden soruşturdu. Uzman ekip, şiddetli patlamaya neden olan patlayıcının türünü araştırırken, bir ekip ise olayın neden meydana gelmiş olabileceği üzerinde çalıştı.

Yapılan çalışmalar sonucunda şiddetli patlamaya neden olan cismin el yapımı amatörce hazırlanmış bir cisim olduğunu belirlerken, diğer bir ekip ise, patlayıcı atma nedeninin alacak-verecek meselesinden kaynaklandığını, tehdit ve korkutmak amacıyla atıldığını belirledi.

Olayı kısa sürede çözen Emniyet birimlerinin olaya ilişkin soruşturmasını sürdürdüğü kaydedildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız