SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eve Döndü, Gözyaşlarına Boğuldu!..

A- A+ PAYLAŞ

Küçük Nuri, okuldan eve döndüğünde karşılaştığı manzara karşılığında gözyaşlarına boğuldu. Çünkü, evleri çıkan yangında büyük hasar görmüştü.

Darende İlçesi Gökyar Mahallesi'nde Ahmet Bozok adlı şahsa ait evde yangın çıktı. Evin içerisinde kimse yokken sobadan sıçrayan ateş sonucu halının tutuşmasıyla başlayan yangında, ev tamamen yandı. Evin kerpiç olması nedeniyle alevler hızla yayılırken, Darende Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesine rağmen ev yanmaktan kurtulamadı.

Misafirlik dönüşü evlerinin yandığını gören ev sahipleri şaşkına döndü.

Evin küçük oğlu Nuri Bozok ise okul dönüşü evlerinin yanmış olduğunu görünce "Biz ne yapacağız?.. Ben artık ödevlerimi nerede yapacağım?" diyerek ağlamaya başladı.

Yanan evleri karşısında gözyaşlarına boğulan aileyi, mahalle sakinleri sakinleştirdi.

FOTOĞRAF: İsmet UĞUR (Darende)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız