SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eve Girince Cesetle Karşılaştılar

0
Güncellendi - 2016-07-15 03:47:43
Eve Girince Cesetle Karşılaştılar
A- A+ PAYLAŞ

  • Eve gelen yakınları, 3 çocuk babası 50 yaşındaki şahsı iple asılı olarak buldular. Şahsın evinde kimsenin bulunmadığı bir sırada kendisini iple asarak yaşamına son verdiği değerlendiriliyor.

Malatya’da 50 yaşındaki inşaat işçisi, evinde yalnız kaldığı esnada kendisini asarak intihar etti.

Olay, Zaviye Mahallesi Felah Sokak içerisindeki bir apartman dairesinde,  meydana geldi. İddiaya göre, inşaatlarda çalışarak geçimini sağlayan 3 çocuk babası 50 yaşındaki Gaffar A., evinde yalnız kaldığı esnada, evin girişinde bulunan dolabın üzerine sıkıştırdığı odun parçasının  ucuna ip bağlayarak yaşamına son verdi.

Cumartesi akşam saat 19.30 sıralarında, yakınlarının eve gelmesi sonucunda ortaya çıkan olay üzerine olay yerine polis, 112 Acil ekibi yönlendirildi. Yapılan tıbbi muayenede şahsın ölmüş olduğu tespit edildi. Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerinin yapmış olduğu incelemenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Şahsın yakınları sinir krizi geçirince zaman zaman 112 Acil görevlileri müdahalede bulundular.

İntihar ettiği bildirilen şahsın, olaydan önce not yazdığı küçük bir kağıt parçası üzerinden çıkarken, şahsın ve eşinin bir gün önce karşılıklı olarak aile içi geçimsizlik nedeniyle birbirleri hakkında Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldukları ortaya çıktı.

Şahsın Yeşilyurt ilçesi Atalar Mahallesi (Köyü) nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GENÇ KIZIN İNTİHAR GİRİŞİMİ..

Öte yandan, Fırat Mahallesi'ndeki bir apartmanda da, 18 yaşındaki kız intihar girişiminde bulundu.

Cumartesi akşam 20.00 sıralarında oturdukları apartmanın son katına çıkan ve bağırarak intihar edeceğini söyleyen genç kız, sesleri duyan vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri ve yakınları tarafından ikna edilerek intihardan vazgeçirildi. Genç kız, daha sonra Devlet Hastanesi'ne götürülerek müşahadeye alındı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

intihar2

intihar1

intihar3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız