SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eve Girmek İsterken..

A- A+ PAYLAŞ

Öğle saatlerinde bir eve girmek isterken görülünce kaçmaya kalkışan iki kadın, polis tarafından “hırsızlık” malzemeleri ile yakalandılar.

Paşaköşkü Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bir eve girmek isterken 27 yaşındaki N.U adlı kişi tarafından görülünce kaçan, bu kişinin haber verdiği polislerce yakalanan Adana doğumlu 57 yaşındaki A.G. ve Osmaniye doğumlu 19 yaşındaki E.Y. adlı kadınların üzerinde; hırsızlık için kullandıkları 1 tornavida, 1 adet kapı açmada özel eğim verilmiş çelik toka, parmak izi bırakmamak amacıyla kullanılan çorap ile 3 adet çeşitli kapı anahtarı bulundu. Bu kişiler gözaltına alındı ve haklarında araştırmaya başlandı.

HIRSIZLIK OLAYLARI..
Niyazi Mısri Caddesi’nde 54 yaşındaki M.A.’ya ait işyerine hırsız girdi. M.A. polise verdiği ifadede, sabah işyerine geldiğinde kapıyı açık ve kilidini kırık halde gördüğünü, içeri girdiğinde çelik kasanın kilit bölümünün parçalanmış, içerisinde bulunan 10 bin lira para, 1 adet 6 bin lira değerinde 22 ayar bilezik, 350 lira değerinde 1 adet altın ile masa üstünde olan 1 adet bilgisayarın çalındığını fark ettiğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

Şeyhbayram Mahallesi’nde oturan 58 yaşındaki B.E., öğleyin ayrılıp akşama doğru döndüğü evinin kapısını açamadığını, zorlama izlerini görünce çilingire ve polise haber verdiğini, kapıyı çilingir marifetiyle açtırdığını, evin bütün odalarının karıştırılmış ve dağıtılmış olduğunu gördüğünü, evden 9 altın yüzük, 2 altın kolye, 1 altın çocuk bileziği, 2 altın çocuk küpesi, 3 altın zincir, 1 altın küpe, 1 altın künye, 1 çeyrek altın, 1 fotoğraf makinesi, 1 mp5 kamera ve köstekli saatinin çalındığını, zararın 6 bin lira olduğunu bildirdi.

Battalgazi Mahallesi Göztepe Caddesi’nde, 4 aydır kimsenin bulunmadığı 54 yaşındaki A.K. adlı şahsa ait evin elektrik sayacı çalındı.

Sivas Caddesi’ndeki bir işyerinde tek başına olan 31 yaşındaki G.S.’nin telefonu çalındı. G.S. polise verdiği ifadede işyerine 17-19 yaşlarında bir kişinin geldiğini, bu şahıs gittikten sonra telefonun çalındığını fark ettiğini bildirdi. Polis şahsın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Özalper Mahallesi’nde 42 yaşındaki A.K.’ye ait eve kimsenin bulunmadığı sırada kapısını zorlayarak girmek istendiği, olayla ilgili araştırmanın sürdüğü bildirildi.

Yavuz Selim Mahallesi’nde oturan 31 yaşındaki H.S. adlı kadın, akşam saatlerinde eve geldiğinde odaların dağınık olduğunu ve 2 cep telefonunun çalındığını fark ettiğini polise bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız