SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eve Silahlı Baskın ve Gasp İddiası

A- A+ PAYLAŞ

Aytaçpaşa Caddesi’ndeki bir evde oturan 57 yaşındaki kadın, evinin silahlı kişilerce basıldığını, parasının gasbedildiğini öne sürdü.

EVESİLAHLI BASKIN VE GASP..
Polis’ten verilen bilgiye göre; 23.10 sıralarında Çöşnük Mahallesi Aytaçpaşa Caddesi’nde meydana gelen olayla ilgili ifade veren ev sahibi 57 yaşındaki B.K., evinde iken kapı zilinin çaldığını, açtığında 3 kişiyle karşılaştıklarını, bu kişilerin yakını M.K.’yı sorarak içeriye girdiklerini, kendisini tekmeleyip dövdüklerini, şahıslardan A.M.’nin belinden çıkardığı tabancayı kafasına dayayıp, “Ne kadar paran varsa vereceksin” diyerek dışarıya çıkardığını, sonra havaya 5-6 el ateş ettiğini, sonra evinin camını kırıp kaçtıklarını öne sürdü. B.K., şahıslar gittikten sonra televizyon sehpasının çekmecesinde bulunan 3 bin YTL parasının yerinde olmadığını fark ettiğini söyledi.

Ev sakinlerinden 40 yaşlarındaki M.K. da ifadesinde, aynı şahısların bir gün önce kendisini dövdüklerini, 1.090 YTL parasını zorla aldıklarını öne sürdü.

Polis olay yerinde 6 adet 7.65 mm. çapında boş kovan buldu. Olaya karıştıkları gerekçesiyle, açık kimlikleri belirlenemeyen A.M., S.A. ve L.A. adlı şahısların arandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız