SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Apartmanda Silahlı Saldırı, 1 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-03-26 04:38:12
Apartmanda Silahlı Saldırı, 1 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Akşam saatlerinde bir apartmana  pompalı tüfekle ateş açıldı, olayda apartman sakinlerinden 1 kişi hafif yaralandı.

APARTMANA ATEŞ AÇILDI..

Yavuz Selim Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi TOKİ 1+1'lerde bulunan bir apartmana, saat 20.45 sıralarında pompalı tüfekle ateş açıldı. Adının H.D. olduğu saptanan şahıs tarafından açılan ateş sırasında apartmanın duvar ve kapısı isabet alırken, apartman sakinlerinden Sami K. ayağından yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs, daha sonra yaya olarak eski Diş Hastanesi yönüne kaçtı.

İddiaya göre, H.D. ile Sami K. arasındaki alacak verecek yüzünden meydana gelen olayın haber alınması üzerine, bölgeye polis ekipleri sevkedilirken, yaralı Sami K. de ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde 6 adet boş tüfek kartuşu buldular. Ev sakinlerinin ifadesine göre kimliği  belirlenen, uyuşturucu başta olmak üzere poliste birçok suçtan kaydı bulunan H.D. adlı saldırganın yakalanmasına çalışılıyor.

ATEŞ AÇTILAR, YAKALANDILAR..

Bu arada, gündüz saat 16.00 sıralarında da, devriye görevi yapan bir polis Kiltepe Mahallesi'nde silah sesleri duydu. Çevrede yapılan araştırmalar sonucu, havaya ateş ettiği bildirilen bir şahsın ruhsatsız silahıyla birlikte yakalandığı, silahına el konulduğu, şahıs hakkında yasal işleme başlandığı bildirildi.

Saat 22.30 sıralarında da Mehmet Buyruk Caddesi'nde bir otodan ateş edildiği ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, söz konusu araçtaki bir şahsı, ruhsatsız tabancasıyla birlikte yakaladı.

3 SİLAH ELE GEÇTİ..

Polis ekipleri tarafından kentin çeşitli bölgelerinde yapılan "şok" uygulamalarda, şüphe üzerine durdurularak aranan şahıslardan 3'ünde ruhsatsız tabanca ve mermi ele geçti.

Silahlara el konulduğu, şahısların gözaltına alındığı öğrenildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • abdulvahap gülezgin (5 yıl önce)
    şahıs, şahıslar deyip geçiyor haber, kimdir necidir bu pislikler ve böyle rahat hareket cesaretini nereden buluyorlar?...isimlerini açıkça yazın millet ne mal olduklarını bilsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    ruhsatsız silahların cezasını uyuşturucu ile aynı cezada olmasını istiyoruz ..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sevdalısı (5 yıl önce)
    Sayın Valimiz den Kente büyük çaplı huzur operasyonu istiyoruz. Malatya'da son dönemlerde ruhsatsız silah çılgınlığı aldı başını gidiyor. Biz Malatya sevdalıları kentimizin huzuru için polisimizden huzur operasyonları istiyoruz. Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Toki'de sadece diş hastanesi önüne değil, her sokak arasına bir polis, bekçi, muhtar, ihtiyar heyeti, aza vs. vesaire. Her mahalledeki her sokağın başına polis de dikseniz, yanına bekçi de verseniz, bunları tüm alet hırdavatlarla elektronik cihazlarla süsleseniz de maalesef huzuru sağlayamazsınız. Her tarafta mobese var yine olmuyor yine olmuyor. ÇARE NEREDE, HUZUR NEREDE Hepimiz biliyoruz ama işimize gelmiyor. Bari çocuklarımızı eğitelim de ileriki yıllariçin yatırım olsun...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • g.k (5 yıl önce)
    öncelikle dishastanesi önüne polis noktası konmadıktan sonra tokide olaylar bitmez valilik ve sosyal yardımlasma olarak 1+1 dairelerde oturan insanlar ihdiyacı olan insanlardan ziyade arasdırılarak ve gercek ihdiyac sahibi arasdıralar verilmemis sosyal yardımlasma 1+1 de olay bitmiyor kavga silahlı vs neden diye düsünmeli düzgün insanlar gercek ihdiiyac sahibi insanlar bunlar yüzünden evlerini bırakıp gidiyor sosyal yardımlasmanın bünyesinde 1+1 dairelerın icerisinde büroları var ve kimin ne oldugunu illaki biliyodur bilmiyosada arasdırıp cıkarması gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla