SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eve Silahlı Saldırı..

A- A+ PAYLAŞ

Bir eve av tüfeği ve tabanca ile ateş açıldı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece 00.30 sularında Yeşiltepe Gazi Mahallesi Turgut Sokak içerisinde meydan geldi. İddiaya göre; İ.B.’ye ait evin önüne otomobille gelen kimliği belirsiz kişiler, evin kapısına av tüfeği ve tabanca ile ateş açtılar. Olayda evde bulunanlar yara almazken, saldırganlar gelmiş oldukları otomobile binerek kaçtılar.

Görgü tanıkları olayı gerçekleştirenlerin 3 kişi olduğunu gördüklerini iddia ettiler.

Olayın ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi Yeşiltepe bölgesine  yönlendirildi. Ancak yapılan çalışmalarda saldırıyı gerçekleştirenlere ve otomobile rastlanmadı. Olay yerinde yapılan incelemede 1 adet boş kovan ile 1 adet boş kartuş elde edildi.

Bu arada, Yeşiltepe’de meydana gelen silahlı olaydan önce de akşam saatlerinde Kömürtevzi Yeşiltepe Yolu  mevkiinde vatandaşların üzerinde silah bulunan kişilerin kavga ettiklerine dair ihbarda bulunduğu, ancak  bölgeye giden polis ekiplerinin kavgaya karışanların otomobille olay yerinden ayrıldıklarını belirledikleri, Yeşiltepe'deki olayın da bunun devamı olduğu ileri sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız