SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eve Teslim Kurban Servisi'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:46:14
'Eve Teslim Kurban Servisi'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi’nin eve teslim kurban kesim hizmeti vereceği bildirildi. 

Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Orhan, Kurban Bayramı ile ilgili Esenlik tarafından ‘Tercih Sizden, Eve Teslim Bizden’ kampanyası yapılacağını söyledi.

Yusuf Orhan, ‘Malatya’nın ticaretine olduğu kadar, sosyal ve kültürel hayatına da can veren öncü kuruluşumuz, ilklere imza atmaya devam ediyor. Müşteri hizmet kalitesini sürekli yükselten Esenlik, yaklaşan kurban bayramı için hizmet çıtasını en yükseğe taşıyor. Bu bayramda kurbanlıklar Malet tesislerinde, sağlıklı ve hijyenik ortamda, usta kasaplar tarafından kesilecek ve kurban sahiplerinin evlerine teslim edilecek. Bu hizmet Esenlik tarafından, Malatya’da ve Malatyalının daha rahat bir bayram yaşayabilmesi için, bir ilk olarak gerçekleştirilecek’ ifadelerini kullandı.

Esenlik’in Canlı Hayvan Pazarı’nın işletmeciliğini yaptığını ve Nergis Et Entegre Tesisine sahip olduğunu dile getiren Orhan, "Esenlik kurban bayramında da ‘işin ehli olarak süper hizmet’ sunuyor. Canlı hayvan alımından başlayarak, kesim ve sevkiyat süreçlerinde son derece hassas hizmet üretiliyor Veteriner kontrolünde, tüm sağlık koşulları yerinde hayvanlar seçiliyor. Nergis et entegre tesislerin de hijyenik ortamlarda muhafaza ediliyor ve modern donanımlı tesiste, usta kasaplar tarafından işleniyor. Termoking araçlarla sevkiyat yapılıyor" şeklinde konuştu.

Orhan, "Bu kolaylığı yaşamak için Esenlik Süpermarket Şubeleri’ne gidip bir form doldurmak yeterli olacak. Kurban talep formunda istenilen bilgileri dolduran ve ücretini ödeyen kurbanlık sahipleri, kurban etlerini evlerinde bekleyecekler" dedi.

Kurbanların karkas et ağırlığının en az 22 kilogram olacağını söyleyen Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Orhan, "İsteyen kurban sahipleri kurban derilerini ve kellesini de Nergis Gıda tesislerinden alabilecek. Bu taleplerini Kurban talep formunda belirtecek olan kurban sahipleri isteğe bağlı olarak kurban etini, derisini ve kellesini herhangi bir hayır kurumuna da bağışlayabilecek. Bunların dışında isteyen herkes canlı kurban da Esenlik’ ten temin edebilecek" ifadelerini kullandı.

Bu arada, küçükbaş hayvan kurban fiyatının 685 TL olduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız