SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Everton'dan Teklif Geldi'

A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray'ın Malatyalı milli futbolcusu Mehmet Topal, İngiltere ligi takımlarından Everton'dan "ciddi" bir teklif aldığını, ancak Galatasaray'da kalmasını kulüp başkanının istediğini söyledi.

Kampta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Topal şöyle konuştu:

"Avrupa Şampiyonası'nda iyi performans gösterince Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmek normal. Benim için Everton'dan kulübüme ciddi bir teklif geldi ama başkanımız Adnan Polat kalmamı istedi. Galatasaray'ın büyük hedefleri olduğunu anlattı. Mehmet Topal'ı Mehmet Topal yapan Galatasaray kulübüdür. İlk yarıda orta alanda Barış ve ben ciddi sakatlıklar yaşadık. Yerimizde oynayan arkadaşlar da ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Ama Barış ve benim rakibe baskı özelliğimiz olduğu için orta alan daha rahatlıyor. Orta alanda tatlı bir rekabet var. Arkadaşlığımız da çok iyi durumda. Oynamayan da Galatasaray'da mutlu. Hayran olduğum futbolcu Zidane. Onun, "Yedek kalmayan futbolcu iyi futbolcu olamaz" şeklinde bir sözü var. Ben bu sözü çok severim. Ben de yedek kaldığım zamanlarda sıranın bana geleceğini biliyordum. Şimdi formayı alınca elimden geldiğince mücadele ediyorum. Ben de şimdi genç arkadaşlara, oynamayan arkadaşlara gelecekte oynayabileceklerini anlatarak, onlara destek veriyorum. Benim ofansif yönüm de güçlü. Ancak takımda çok ofansif oyuncu var. Takım çok ofansif oynadığı için ben taktik gereği geride kalmak zorundayım. Bu yüzden ofansif yönümü tam kullanamıyorum"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız