SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Evet Aday Bu İki İsimdir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:48:51
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Tüm muhalefet partileri ve son dönemde ortaya çıkan kayıtdışı muhalefetin tümü bir araya gelse, AK Parti’nin göstereceği Cumhurbaşkanı Adayı seviyesinde bir isimi çıkartamıyor” dedi. 

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Biraz dikkatlice kilometreyi geriye çevirdiğimiz zaman bu ülkede ne zaman cumhurbaşkanlığı seçimi olsa, bugüne kadar hep askeri vesayetin güdümü altında normal seyrini sürdürmeye çalışan bir seçim sistemi vardı. Rahmetli cennet mekan Turgut Özal’ımızın ilk sivil cumhurbaşkanı olması ile birlikte bu gelenek bozuldu. Belki bir imalat hatası oldu, Ahmet Necdet Sezer döneminde bir takım sıkıntıların var olduğunu biz yine gördük, yine o vesayetçi zihniyetin ürünü olarak dayatılmıştı. Akabinde Sayın Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı seçilmesi ile birlikte 2007 yılında 367 sendromunu yargının bazı uzantıları karşımıza çıkardılar. Onlar ne kadar engellerlerse engelleseler bu ülkede milli iradenin hakim olacağı günleri biz ümitle bekledik. Ağustos 2007’de yapılan seçimlerle Sayın Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı olarak seçildiği dönemde, AK Parti’nin iktidarda olduğu dönemde olmasına rağmen, daha seçimlerden 1 ay geçmiş olmasına rağmen kapatma davası ile karşı karşıya kaldık. Yine bir takım kirli oyunlar oynanmaya başlandı. Seçim sistemi değişti ve artık ilk kez Yeni Türkiye’mizin mimarlarının yapmış olduğu değişikliklerle beraber bu dönemde yeni bir sistemle Cumhurbaşkanımızı halkımız sandığa giderek seçecek” dedi.

Şahin şunları söyledi:

“Muhalefet ‘Abdullah Gül de olmasın, Recep Tayyip Erdoğan da olmasın’ diye bir acziyet içerisine girdi. ‘Bu iki isimden başka adam yok mu’ diyorlar. Evet bu iki isim AK Parti’nin adayıdır. ‘Zenginin malı, züğürdün çenesini yorar.’ AK Parti olarak Türkiye gibi belki 10 ülkeyi yönetebilecek siyasi isimlere ve kadrolara sahibiz. Ama maalesef bütün muhalefet birde son dönemde ortaya çıkan kayıtdışı muhalefet ile birlikte tümü bir araya gelse de, AK Parti’nin çıkartabileceği bir aday seviyesinde bir aday bulamıyorlar. Milletimiz muhalefet partilerinden ümitlerini kesmişlerdir. Partilerimizin yetkili kurumlarında Cumhurbaşkanlığı ile ilgili istişareler yapılıyor.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız