SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evet.. Cinayetmiş!..

A- A+ PAYLAŞ

Kuyuönü mevkiinde bir bahçe duvarında ölü bulunan şahsın cinayete kurban gittiği anlaşıldı. 3 katil zanlısı polis tarafından Mersin'de yakalandı.

Malatya merkez Aşağıbağlar Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Kuyu Önü mevkii Fahri Kayhan Bulvarı girişinde 25 Ağustos Cuma sabahı 06.30 sıralarında, bir bahçe duvarı önünde ölü olarak bulunan Erol Aslan'ın (31) gece birlikte alkol aldığı 3 arkadaşı tarafından dövülmesi sonucu öldürüldüğü ortaya çıktı. Cesedin bulunduğu yerin 100 metre yakınındaki yolda, 10 metre uzunluğunda fren izi saptanması, olayın trafik kazası olabileceği ihtimalini de gündeme getirmişti. Seyyar satıcılık yaptığı öğrenilen Aslan'ın olaydan sonra yapılan otopsisinde göğüs kısmının deri altında geniş bir alanda "ekimoz" diye adlandırılan, darp-çarpmadan kaynaklanabilecek ezilmelere rastlanmış, bu nedenle olay "Şüpheli Ölüm" olarak kayıtlara geçmişti. Aslan'ın ailesi de, olayın cinayet olduğu iddiasıyla, soruşturmanın bu yönlü sürdürülmesi talebinde bulunmuştu.

Olayın cinayet olduğunu saptayan polis, cinayete karıştığı iddia edilen L.A. (24), E.P. (21) ve H.U. (15) adlı şahısları, olaydan sonra kaçtıkları Mersin'de yakalayarak Malatya'ya getirdi. Şahısların cinayete neden olan kavganın 100 YTL tutarındaki alacak para nedeniyle çıktığını söyledikleri öğrenildi.

Öldürdükleri Erol Aslan'ın cebindeki bir miktar parayı da aldıkları tespit edilen 3 şahıs, 'Adam öldürme ve gasp' iddiasıyla Malatya Adliyesi'ne çıkartıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız