SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Evet Demeye Mecburuz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 50 ayrı sivil toplum kuruluşundan oluşan Sivil Anayasaya Destek Platformu tarafından referandumda evet oyu kullanılması için eylem yapıldı.

Soykan Parkı'nda yapılan eylemde Sivil Anayasaya Destek Platformu adına konuşan Memur-Sen il Temsilcisi Şahin Kayaduman, "12 Eylül'de yapılacak referandumu, bir partinin hanesine kazanç getirecek diye baltalamaya kalkışmanın akıl ve izanla bağdaşır bir yanı yoktur. Bu anayasa değişikliği projesi bir partinin değil, Türkiye'nin projesidir. Zira asıl kazanacak olan millettir. Bu anayasa paketinin içerisinde eksiklikler olabilir, fakat milletin zararına olacak hiç bir değişiklik bulunmamaktadır. Bunun için 12 Eylül'de evet demeye mecburuz" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından topluluk olaysız bir şekilde dağıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız