SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Evet Faydalı Oldum, Ancak.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:41:36
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyasporlu kaleci Ertaç Özbir, Elazığspor derbisinin kaybedilmesinden dolayı takım arkadaşlarının demoralize olmuş olabileceğini söyledi. 

PTT 1. Lig’in 6. haftasında Adanaspor ile oynanan maçta takımı adına kritik kurtarışlara imza atmasına rağmen 2-0’lık yenilgiyi engelleyemeyen Yeni Malatyaspor’un başarılı kalecisi Ertaç Özbir, yaptığı açıklamada Elazığspor derbisinin kaybedilmesinden dolayı takım arkadaşlarının demoralize olmuş olabileceğini söyledi. 

Göztepe maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ertaç Özbir, Adanaspor karşısında takım olarak iyi oynayamadıklarını, kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Adanaspor maçında kendisinin azda olsa katkısının olduğunu söyleyen Ertaç, “Aslında maça iyi de hazırlanmıştık. Ancak sahada istediklerimizi yapamadık. Elazığ derbisinden aldığımız yenilgi futbolcularımız üzerinde bir demoralize durumu oluşturmuş olabilir. Maalesef kaybettik. Kazanmamız gereken bir maçı kayıpla geçtik. Tabii biz daha iyisini yapabiliriz. Şimdi bu maçı unutup Göztepe maçına konsantre olmalıyız. Çünkü bu maçı sahamızda oynayacağız ve artık kaybetmeye tahammülümüz yok. Kendi performansımla ilgili konuşacak olursam, evet Adana maçında takıma faydalı oldum ancak kazanamadık. Takımın kazanması daha önemli. Ben ilk geldiğim gün de söyledim. Kaleyi almak için sonuna kadar rekabete varım. Vedat abi de, Emre de çok kaliteli kaleciler. Onların bu kaliteleri beni daha fazla çalışmaya itiyor. İnşallah bu çekişme böyle devam eder ve biz de takımımıza faydalı oluruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız