SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Evet İçin Çok Sebeb Var'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, referandum gezilerini sürdürdü.

Şeker Fabrikası yöneticileri ile yaptığı görüşmenin ardından fabrika sahası içerisindeki Şeker-İş Sendikası'nı ziyaret eden Milletvekili Ölmeztoprak, "Şeker Fabrikası personeliyle çok sağlıklı bir diyalog içerisindeyiz. Şeker Fabrikasının çalışması için elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.

Şeker-İş Sendikası Başkanı Nuri Murat ise, Şeker Fabrikası'nın Malatya'ya 200 milyon TL tutarında bir katkı sunacağını, bu yıl 70-80 bin adet araca nakliye ödeneceğini ve yaklaşık 50 bin ton şekerin üretimini hedeflendiğini söyledi.

Milletvekili Ölmeztoprak, bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte Malatya Merkeze bağlı Özal köyünü de ziyaret etti.

Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Malatya'nın Kuluncak ilçesinde ziyaretlerde bulunup vatandaşlardan referanduma 'evet' için destek istedi. Yeni anayasaya evet demek için çok sebep olduğunu söyleyen Ölmeztoprak, Türkiye'nin demokratikleşme ve ekonomik önünün açılması için Evet istediklerini vurguladı.

Beraberinde bazı belediye başkanı, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileriyle birlikte Kuluncak ilçesinde AKP ilçe teşkilatını ve esnafları ziyaret eden milletvekili Ölmeztoprak, "Bin günde bin gölet yapımı projesi çerçevesinde Kuluncak ilçesinde Bıcır ve Karaçayır Göletleri programa alındı. Kuluncak ilçesinde emniyet müdürlüğü inşaatının yapımı için 2010 yılında 400 bin TL ödenek ayrıldı. 2012 yılında yapımı tamamlanması planlanan 20 lojmanlı emniyet müdürlüğü binasının
toplam proje tutarı 3 milyon 803 bin TL'dir. Kuluncak ilçesi Ilısuluk köyündeki taşkın koruma içinde 119 bin 892 TL ödenek ayrıldı. Bu yıl bitirilecektir. Kuluncak ilçemizde yaşanan kayısıdaki don zararından dolayı ilçedeki üreticilerimize 5 milyon 350 bin TL para ödenerek ilçedeki çiftçi ve esnaf ekonomik manada rahatlamış oldu" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız