SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Evet' İçin Teşekkür Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ve partinin yöneticileri, referandumda Evet'e teşekkür için bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, İl Başkanı Mustafa Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Acar, İl Genel Meclisi üyeleri Hasan Göğüs ve Abdurrahman Kızıl, AKP İl Yönetim Kurulu üyeleri İdris Boztaş, merkez İlçe Başkan Yardımcısı Nurettin Özdemir ve Selami Zorver ile birlikte ilk ziyaret Orduzu Belediyesi'ne gerçekleştirildi. Merkez Hanımınçiftliği Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı, Hatunsuyu Belediye Başkanı İbrahim Karadeniz'in de yer aldığı Orduzu Belediyesi ziyaretinde, Belediye Başkanı Cumali Ekin yaptığı konuşmada, damlama sulama sistemine geçmeleri için gereken desteğin verilmesini istedi.

Milletvekili Fındıklı, 'bin gün de bin gölet' projesi kapsamına Malatya'dan 4 gölet alındığını, buna Doğanşehir İlçesi Elmalı Göleti'nin de eklediğini bildirdi. Sulama birliklerine kanal yapmaları ve damlama sulama projesinin uygulanması için bankalar kanalıyla faizinin hazineden karşılanması kaydıyla uzun vadeli kredi verilmesi çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Fındıklı, referandumda yeni anayasaya 'Evet' oyu verilmesinden sonra Türkiye'de bazı kurumların da artık milletin efendisi yerine
hizmetkarı olacaklarına dikkat çekerek, yeni anayasa ile Türkiye'nin daha ileri noktalara ulaşacağını dile getirdi.

AKP'liler tarafından Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi de ziyaret edildi. MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı AKP heyeti, referandumda verilen 'Evet' desteğinden dolayı teşekkür edilip, istişarelerde bulundu. Ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, "Türkiye'de sivil toplum kuruluşları özellikle bir takım kurumlar ve siyasi partiler arasında köprü görevi yapmaktadır. Geçmişe baktığımız zaman sivil toplum kuruluşlarının bazıları darbelere zemin hazırlayacak atımlar yapıp düşünceler ifade etmişlerdir. Ancak son yıllarda ülkenin gerçek temsilcileri olan sivil toplum kuruluşları tüm insanları temsil etmektedir" diyerek, kendilerine daha fazla zaman ayırmaları önerisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız