SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evi Kurşunlayıp Kaçtı

0
Güncellendi - 2016-02-25 01:44:20
Evi Kurşunlayıp Kaçtı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir eve silahla ateş açıldı. Evin isabet aldığı olayda yaralanan olmazken saldırgan kayıplara karıştı.

Samanlı Mahallesi Şehit Mahmut Kaynak Sokakta bir eve, saat 22.00 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile 7-8 el ateş açıldı. Bu sırada balkonda bulunan M. K. hemen aşağı inerek şüpheliyi yakalamak istedi ancak şahıs olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Evine silahlı saldırı yapılan şahıs durumu polislere bildirirken kısa sürede olay yerine gelen ekipler şahsın kaçtığı yönde arama çalışması yaptı.

Mermilerin isabet ettiği evin karşı taraflarında bulunan Kabza Sokak’ta yerde 9 mm. çapındaki tabancaya ait boş mermi kovanlara rastlayan polis ekipleri delilleri incelemek üzere muhafaza altına alırken M.K.'nın polise verdiği ifadesinde husumetli olduğu S.K. isimli şahıstan şüphelendiğini ve saldırının bu şahıs tarafından yapılmış olabileceğini söylediği öğrenildi. Şüphelenilen şahsın, ev sahibinin akrabası olduğu, kısa süre önce cezaevinden çıktığı öne sürüldü.

Olay yeri inceleme ekipleri sokak üzerinde delil çalışması yaparken kaçan şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

KAFEDE SİLAHLI ŞAHISLAR..

Bu arada Milli Egemenlik Caddesi'nin İnönü Caddesi'yle kesiştiği kavşak civarında bulunan bir kafeye saat 23.00 sıralarında gelen ve silah teşhirinde bulunan 3 şahıs, bu olaydan sonra kayıplara karıştı.

Saat 24.00 sıralarında da, Kuyuönü Mezarlığı civarında Citroen marka bir araçtan ateş edildiği ihbarı üzerine çevrede araştırma yapan polis ekipleri, aracın izine rastlayamadı.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Baran ege (8 yıl önce)
    emniyet mesubları lütfen daha duyarlı çalışın sizin de aileniz var bu memlekette asayiş uygulaması yapın üst arayın evden çıkmaya korkar olduk.hergün silah patlıyor bu memlekette.kim bu gidişe dur diyecek memleket teksas olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • halil kılınç (8 yıl önce)
    Akşam dışarı çıkmaya korkar olduk.Ya bir serseriye denk gelecez ya da serseri kurşuna.. Emniyet ağırlığını koymalı sokağa artık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir Polat (8 yıl önce)
    Malatya Emniyeti tüm birimleriyle görünür olmalı artık. 4.000-5.000 toplayan gençler doğan şahine binip millete trafikte meydan okuyor. Atık toplayıcılar koca caddelerin ortasında kuralsız durup atık topluyor. Silahlar bıçaklar ceplerde gırla gidiyor. Sizin anlayacağınız biran önce Malatya da namusluları namussuzlar dan korumak gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahir (8 yıl önce)
    Memleket Teksas kovboylar cirit atıyor
    0
    0
    Yanıtla