SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evi Yanan Aileye Ev Yaptırıldı

0
Güncellendi - 2017-08-24 17:02:11
Evi Yanan Aileye Ev Yaptırıldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, Dilek Mahallesi Başpınar caddesinde ikamet eden Halil Kılıç ile aile fertlerinin yaşadığı, çıkan yangında oturulamaz hale gelen evin yerine tek katlı müstakil ev yaptı. Başkan Polat, “Kılıç ailesini ziyaretimiz sırasında herkesin mutlu olduğunu görmek bizi ziyadesiyle sevindirdi. Yeşilyurt’ta vatandaşlarımızın yüzü gülüyorsa mutlu oluruz” dedi.

BAŞKAN POLAT TALİMAT VERDİ, AİLENİN SIKINTILARI GİDERİLDİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Dilek Mahallesi Başpınar caddesinde aile fertleriyle birlikte yaşadığı evin tamamen yanması nedeniyle Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne yardım başvurusunda bulunan Halil Kılıç’ın yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için talimat verdi.

Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Yeşilyurt Belediyesi Şirketi İŞGEM ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı, yangından dolayı kullanılamaz hale gelen evde ortak bir inceleme yaparak, eksiklikleri rapor haline getirdiler.

EVİ YANAN AİLEYE TEK KATLI MÜSTAKİL EV YAPILDI

Çıkan yangından dolayı kullanılmaz hale gelen ev alınan karar ile yıkıldı. Evin yerine tek katlı müstakil bir ev yapılarak Halil Kılıç ve ailesine teslim edildi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ve Mahalle Muhtarıyla birlikte Halil Kılıç’ın ikamet ettiği evi ziyaret ederek aile fertleriyle sohbet etti. Başkan Polat yanında getirdiği hediyeleri aile fertleri ve çocuklara takdim etti.

“BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Halil Kılıç ve aile fertleri, zor durumdayken kendilerine yardım eli uzatan Yeşilyurt Belediyesine ve Başkan Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerini sundular.

Yapılan yardım ve çalışmalar hakkında memnuniyetini dile getiren Halil Kılıç, "İki katlı evimiz çıkan yangında tamamen yandı ve oturulamaz hale geldi. Muhtarımızın yönlendirmesiyle Yeşilyurt Belediyesine yardım başvurusunda bulundum. İmdadımıza Yeşilyurt Belediyesi yetişti, Allah onlardan binlerce kez razı olsun. Bize yeniden bir ev kazandıran, yolumuzu güzelleştiren Belediye Başkanımızı evimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz, Rabbim işlerinde kolaylıklar versin” dedi.

Halil Kılıç’ın eşi ise, “Bu zor günlerimizde bizi yalnız bırakmayan Başkanımız ve ekibine ailem adına teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımızın desteğiyle güzel bir eve kavuştuk, çok mutluyuz, Allah razı olsun” dedi.

POLAT, “İHTİYAÇ SAHİBİNE YARDIM ELİNİ UZATIRIZ”

Yanan evin sahibi Halil Kılıç ve aile fertlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt’ta ihtiyaç sahibi olan her vatandaşa yardım elini uzatmaya devam ettiklerini söyledi.

Yeşilyurt Belediyesi olarak vatandaşların iyi ve kötü günlerinde her daim yanlarında olduklarını hatırlatan Belediye Başkanı Polat, “Dilek mahallesinde yaşayan Halil Kılıç ile aile fertlerinin ikamet ettiği evde yangın felaketi yaşandı. Ekiplerimizin burada yaptığı incelemelerden sonra kullanılamaz ve oturulamaz duruma geldiği yönünde rapor tutulan iki katlı evin yıkılarak yerine yeni bir ev yapılması kararı alındı. Aile fertlerinin imkânları da evi yaptırmaya müsait olmadığından sağlıklı bir ortamda yaşamını sürdürmesini sağlamak için belediyemizin imkânları ile evi yaptırdık. İki oda bir salon şeklinde aile fertlerine teslim ettiğimiz evimiz çok güzel olmuş, güle güle otursunlar. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, İŞGEM şirketimiz, Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Sosyal Yardımlaşma Vakfımızın ortak çalışması neticesinde evimizi hazır hale getirdik ve anahtarı teslim ettik. Aile fertlerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, yenilenen evlerinde mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını temenni ediyorum. Rabbim böyle sıkıntıları bir kez daha yaşatmasın. Kendilerini ziyaret ettik, herkesin mutlu olduğunu görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti. Yeşilyurt’ta vatandaşlarımızın yüzü gülüyorsa mutlu oluruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız