SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıptı, Evinde Asılı Bulundu

0
Güncellendi - 2016-01-13 00:42:55
Kayıptı, Evinde Asılı Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

  • Yakınlarının 1 haftadır haber alamadığı 34 yaşındaki şahıs, balkondan eve giren polislerce kalorifer borusuna asılı halde ölü bulundu.

Malatya’da evde yalnız yaşayan 34 yaşındaki bir şahıs evinde kendini asmış vaziyette bulundu.

Alınan bilgiye göre; olay 2. Ordu Komutanlığı arkasındaki Eşref Bitlis Caddesi (eski Aytaç Paşa Caddesi) üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. 34 yaşındaki Hüseyin A.’dan 1 haftadan beri haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Pazartesi gecesi saat 22.30 sularında adrese giden polis ekipleri apartmanın 2. katındaki dairenin uzun süre kapısını çaldı, ancak açan olmayınca Büyükşehir İtfaiyesi’nden yardım istedi. Evden ağır koku geldiğini fark eden polisler, gaz sızıntısına karşı Doğalgaz ekibi de talep etti. Olay yerine gelen itfaiye aracının merdiveni ile balkondan içeri giren polis ekipleri şahsı evin girişinde çelik kapının arkasında kalorifer borusuna asılı vaziyette buldu. Yapılan kontrolde şahsın ölmüş olduğu tespit edildi.

Doğalgaz ekiplerince yapılan ölçümde her hangi bir gaz kaçağına rastlanılmazken, kokunun yaklaşık 1 hafta olduğu belirtilen cesetten kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Şahsın, uzun bir süreden beri psikolojik sıkıntılar yaşadığı, 1 yıl önce eşinden ayrıldığı ve yaklaşık 1 ay önce de birlikte yaşadığı annesinin vefat ettiği belirtildi.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız