SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evinden Kaçırıldı, İşkence Edilip Öldü Diye Bırakıldı

0
Güncellendi - 2020-01-21 05:25:41
Evinden Kaçırıldı, İşkence Edilip Öldü Diye Bırakıldı
A- A+ PAYLAŞ

Evinden zorla alınarak ıssız bir alana götürülen şahıs, işkenceye uğradıktan sonra öldü diye bırakıldı. Arabası ve parası gasp edilen genç hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, alacak-verecek meselesi yüzünden kalabalık bir grup tarafından evi basılan 36 yaşındaki A.G. zorla evden çıkarılarak uzak bir bölgeye götürüldü. Burada saatlerce çeşitli işkencelere maruz bırakılan şahsın öldüğünü düşünen şüpheliler, olay yerinden kaçtı. Şüpheliler A.G.'nin otomobili ve üzerindeki bir miktar parayı da gasp ederken, yaralı genç bir yolunu bularak polisi aradı. Kısa sürede olay yerine giden ekipler, ağır yaralı şahsı ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Polis olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için geniş çaplı inceleme başlatırken bazı şüphelilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

iha

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Hacı Murat (4 yıl önce)
    Eskiden Malatya ne güzeldi sadece Malatyalılar vardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın yerlisi (4 yıl önce)
    Eskiden uyuşturucu yoktu insanlar alkolle idare ediyordu şimdi 15 yaşındaki çocuk bile leblebi gibi hap yutuyor insanların kafası gidik,eskiden dizilerde aile bağları sıkılaşsın diye diziler konu edilirdi şimdi her kanalda mafya dizileri silahlanmayı ve çeteleşmeyi özendiriyor,ve bilhassa eskiden eşkıya tipli insanlar dışlanırken şimdi büyük küçük herkesten itibar gördükçe dahada azılı hale geliyorlar ve işin ilginç tarafı elinde diploma olmadığı ve bi meslek icra etmedikleri halde lüks arabalar ve kendilerine has ofisleri oluyor ama devlet sormuyor bu parayı nerde kazandın diye.Allah yeni nesli korusun herşey ailede başlıyor evde ana baba sahip çıkacak dışarda devlet sahip çıkacak yoksa vay halimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Tespitler kesinlikle doğru. Allah yardımcımız olsun...gidişat iyi değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Yıldıztepe mah sahipsiz emniyet devriye gezimiyor kurumlar yıldıztepe ye karşı duyarsız her şekilde mahle dışlanıyor saldım çayıra
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (4 yıl önce)
    Emniyet Müdürümüzden Ricamızdır Bu Konuya Özel Olarak Eğilsinler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle en çok üzerine gidilmesi gereken konu mafyacılık ,devletin mahkemeleri neden var .Adalet sokak kanunlarına göre islenecekse.Bence suçlular yakalandıktan sonra tek tek isimleri açıklanmalı herkes bi çetecilik peşinde ama emniyet müdürümüze gönülden inaniyorum bu olayları kesinlikle çözümleyecek.
    0
    0
    Yanıtla