Evinden Kaçırıldı, İşkence Edilip Öldü Diye Bırakıldı

Evinden zorla alınarak ıssız bir alana götürülen şahıs, işkenceye uğradıktan sonra öldü diye bırakıldı. Arabası ve parası gasp edilen genç hastanede yaşam mücadelesi veriyor.
Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, alacak-verecek meselesi yüzünden kalabalık bir grup tarafından evi basılan 36 yaşındaki A.G. zorla evden çıkarılarak uzak bir bölgeye götürüldü. Burada saatlerce çeşitli işkencelere maruz bırakılan şahsın öldüğünü düşünen şüpheliler, olay yerinden kaçtı. Şüpheliler A.G.’nin otomobili ve üzerindeki bir miktar parayı da gasp ederken, yaralı genç bir yolunu bularak polisi aradı. Kısa sürede olay yerine giden ekipler, ağır yaralı şahsı ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındı.
Polis olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için geniş çaplı inceleme başlatırken bazı şüphelilerin gözaltına alındığı öğrenildi.
iha
FOTO: Arşiv
Eskiden Malatya ne güzeldi sadece Malatyalılar vardı
Eskiden uyuşturucu yoktu insanlar alkolle idare ediyordu şimdi 15 yaşındaki çocuk bile leblebi gibi hap yutuyor insanların kafası gidik,eskiden dizilerde aile bağları sıkılaşsın diye diziler konu edilirdi şimdi her kanalda mafya dizileri silahlanmayı ve çeteleşmeyi özendiriyor,ve bilhassa eskiden eşkıya tipli insanlar dışlanırken şimdi büyük küçük herkesten itibar gördükçe dahada azılı hale geliyorlar ve işin ilginç tarafı elinde diploma olmadığı ve bi meslek icra etmedikleri halde lüks arabalar ve kendilerine has ofisleri oluyor ama devlet sormuyor bu parayı nerde kazandın diye.Allah yeni nesli korusun herşey ailede başlıyor evde ana baba sahip çıkacak dışarda devlet sahip çıkacak yoksa vay halimize
Tespitler kesinlikle doğru. Allah yardımcımız olsun…gidişat iyi değil…
Yıldıztepe mah sahipsiz emniyet devriye gezimiyor kurumlar yıldıztepe ye karşı duyarsız her şekilde mahle dışlanıyor saldım çayıra
Bunların hepsini yapmışlar sa ortalama bi 55 seneyi göze almışlar demekki valla artık evde bile güven yok bu insanlara noluyor neylerini paylasamiyorlar
Emniyet Müdürümüzden Ricamızdır Bu Konuya Özel Olarak Eğilsinler…
Kesinlikle en çok üzerine gidilmesi gereken konu mafyacılık ,devletin mahkemeleri neden var .Adalet sokak kanunlarına göre islenecekse.Bence suçlular yakalandıktan sonra tek tek isimleri açıklanmalı herkes bi çetecilik peşinde ama emniyet müdürümüze gönülden inaniyorum bu olayları kesinlikle çözümleyecek.