SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evini 5. Kez Yaktı, 1 Odası Kaldı!..

A- A+ PAYLAŞ

İstiklal (Tekmezar) Mahallesi'nde oturan ve aklen malul olduğu öne sürülen bir şahsın evinde çıkardığı 5. yangına itfaiye yine müdahale ederken, bu yangın sonucu evin bir odası kaldı.

Malatya merkez İstiklal Mahallesi Evliyaoğlu Sokak'ta oturan Enver Cam adlı şahıs, evini 5 kez yaktı. Tek başına oturan ve 3 yıl önce yanında oturan kız kardeşi de kaybolan Enver Cam, son olarak bugün evini ateşe verdi.

Malatya Belediyesi İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği ev tamamen kullanılmaz hale gelirken, evin kalan tek odasında yaşayan Enver Cam olay yerine gelen polis ekiplerince dışarı çıkartılabildi.

Enver Cam, sorulan soruları cevapsız bıraktı.

Enver Cam'ın komşuları ise, "Hem savcılığa bildirdik, hem de belediyeye ama kimse bir şey yapmadı" dediler. Enver Cam, polis tarafından gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız