SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evini Terketti, Kayıp

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:45:01
Evini Terketti, Kayıp
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, üç hafta önce kayıplara karışan üç çocuk annesi Derya Bilik’ten haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, 29 yaşındaki Derya Bilik, 24 Mart günü 14 yıllık eşiyle tartıştıktan sonra üç çocuğunu bırakarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri, kayıp kadının bulunması için çalışma başlatırken, üç küçük çocuğuyla birlikte kalan Mehmet Bilik, pişmanlık duyduğunu belirterek, eşinin bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istedi. Eşiyle tartıştığını ve bundan dolayı üzgün olduğunu belirten Bilik, 12, 9 ve 3 yaşlarındaki çocuklarının annelerini çok özlediğini anlatarak, eşinin eve dönmesini istedi. Mehmet Bilik, eşinin Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi gördüğünü ve kan pıhtılaşması sorunu olduğu için hayatından endişe ettiğini söylerken, eşini gören ya da yerini bilenlerin emniyeti aramasını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız