SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evladın Böylesi

A- A+ PAYLAŞ

Annesinin 350 liralık senedini alıp 350 bin lira yaparak icraya verdiği öne sürülen şahıs, şikayet üzerine polis tarafından aranıyor.

Fırat Mahallesi Mehmet Buyruk Caddesi’nde oturan 70 yaşındaki N.O. adlı kadın, Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği dilekçede, evinin camlarını pimapen yaptırdıktan sonra işi yapan E.K.’ya her biri 350 lira tutarında 6 senet verdiğini, bunlardan 4’ünü ödediğini, kalan 2 senedi de 47 yaşındaki oğlu A.O.’nun parayı ödeyerek bu şahıstan aldığını, oğlunun daha sonra senetlerin alacak kısmına kendi adını yazıp, 350 lira olan miktarı 350 bin liraya çevirerek icraya verdiğini öne sürdü. N.O., ayrıca oğlunun 2006 yılında da silah zoruyla kendisine 7 adet boş senet imzalattığı iddiasında bulundu. Şikayet üzerine A.O. adlı şahsın aranmasına başlandı.

Öte yandan polise başvuran 27 yaşındaki U.Y.D., park halindeki otosundan cep telefonu ve kredi kartının çalındığını, bankasını aradığında kredi kartı ile 100 liralık yakıt alındığını öğrendiğini ve kartı iptal ettirdiğini, yakıt alanın 44..928 plakalı oto sürücüsü olduğunu belirlediğini, kendisine ait kartla alışveriş yapan sürücünün belirlenerek yakalanmasını istedi. Polis aracın sürücüsünü belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız