SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evladına Bir Kez Daha Can Verdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:41:12
Evladına Bir Kez Daha Can Verdi
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da, 9 ay karnında taşıyıp dünyaya getirdiği bebeğinin doğuştan karaciğer yetmezliği bulunduğunu öğrenen Nazime Aydın, oğluna yeniden canından can verdi. 
     
Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, henüz 13 aylık olan Yusuf Mirza'nın doğumunun 5'inci ayında yüksek ateş nedeniyle rahatsızlandığını belirterek, yapılan tetkiklerin ardından minik oğlunun karaciğer yetmezliği gibi ağır bir hastalığı olduğunu öğrendiklerini söyledi. 
     
Sağlıklı olduğunu düşündükleri çocuklarının böyle bir hastalıkla dünyaya geldiğini öğrendiklerinde zor dönemler yaşadıklarını dile getiren Aydın, uzun süredir bebeklerinin tedavisi için İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde olduklarını ifade etti. 
     
Doktorların nakil olması gerektiğini söyledikleri bebeğine kendisinin de karaciğer verebileceğini öğrenen ve 4 ay önce anne oğul ameliyata alınan Aydın, yaşadıklarını şöyle özetledi: 
     
''Hastaneden ne zaman çıkacağız diye düşünürken, tetkikler sonunda çocuğun ağır bir hastalığı olduğunu öğrendik. Karaciğer nakli olacağını söylediler. 'Siz de verebilirsiniz' deyince... Niye vermeyelim ki- O bizim çocuğumuz, onu ölüme terk edemezdik can verip kurtarmak varken... İnsan tanıdığına bile bir şey olunca elinden geleni yapmak ister. Biz de 'elimizden bir şey geliyorsa yapalım' dedik.'' 
     
Henüz minik oğlunun vücudunun karaciğeri kabul etmediği için hastanede kalmaya devam ettiklerini, ancak doktorların umutlu olduğunu ve biraz daha beklemeyi önerdiklerini anlatan Aydın, aksi halde oğlunun yine nakil olacağını söyledi. Aydın, ''Tekrar karaciğer vermem gerekirse veririm'' dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız