SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evlat Katili Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:45:22
Evlat Katili Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Doğanşehir ilçesinde alkollü olduğu ileri sürülen bir kişi, elindeki tüfeğin ateş alması sonucu kazara 12 yaşındaki oğlunu vurdu. Hastaneye kaldırılan çocuk yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Doğanşehir Yeni Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, gece geç saatlerde eve alkollü olarak gelen Aytekin I. (40), av tüfeğini eline aldı. Bu sırada ateş alan av tüfeğinden çıkan mermi, Aytekin I.’nın 12 yaşındaki oğlu Burak I.’ya isabet etti. Ağır yaralanan çocuk, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Doğanşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan Burak I., hayatını kaybetti. Otopsi için Malatya’ya gönderilen Burak I.’nın cenazesi, daha sonra toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi. 12 yaşındaki çocuğun cenazesi, Doğanşehir'e getirilerek burada toprağa verildi. Cenaze getirildiği sırada Burak I.’nın kanser hastası ve felçli olan annesi S.I. sinir krizleri geçirdi.

Baba Aytekin I. ise, Doğanşehir Adliyesi'nde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OCAK'TAKİ OLAY..

Bu arada, aynı ailenin yakınlarının kurbanı ve sanığı olduğu bir cinayet olayı da Ocak ayında meydana gelmişti. Bu olayda, Mikail Irmak adlı şahıs, kendisini terkederek baba evine giden eşi Gülay Irmak ve baldızı Meltem Irmak'ı av tüfeğiyle vurarak yaralamış, 28 yaşındaki Gülay Irmak Malatya'da kaldırıldığı hastanede ölmüştü. Katil zanlısı 30 yaşındaki Mikail Irmak ise olaydan sonra yakalanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız