SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Evlatlarımız İçin Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:49:51
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinledi. 
 
Beraberindeki partililerle birlikte Battalgazi ilçesine bağlı köyleri ziyaret eden Milletvekili Şahin köylülerle sohbet ederek sorun ve sıkıntılar hakkında bilgi aldı. AK Parti iktidarları döneminde yapılan hizmetleri köylülere anlatan Milletvekili Şahin, “Bugüne kadar çalmayan çırpmayan vatandaştan aldığını vatandaşa harfiyen ulaştırmaya çalışan siyasi iktidarın mensuplarıyız” dedi.
 
Şahin, ziyaretleri gerçekleştirmelerindeki amaçlarının sorunların yerinde tespiti olduğunu söyleyerek, “Biz köylerimizi, beldelerimizi, ilçelerimizi sürekli ziyaret ediyoruz. Yapmamız gerekenleri sürekli bir koşturmaca neticesinde vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. İhmal edilmiş sıkıntılar olabilir. Öncelik sırasına göre hizmetleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz Eksikliklerimizi sahada dinlemek için buradayız. Sorunları not alıp ilgili arkadaşlarımızla görüşeceğiz. Zaman içerisinde çözmenin gayreti içerisinde olacağız. 10 yıldır vatandaşımızdan aldığımız oylar artmışsa demek ki iyi şeyler yapmışız. Vatandaşlarımızın hayal bile edemediği hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturduk. Biz insanı yaşat ki devlet yaşasın demişiz. AK Parti iktidarıyla birlikte insanca yaşama şansını ilk kez yaşamışız” dedi.
 
AKP iktidarları döneminde eğitimde yapılan hizmetlere de değinen Şahin, “AK Parti iktidarlarıyla birlikte çocuklarımız için kitap bulma velilerimiz için kitap alma derdine son verdik. 160 bin yeni derslik inşa ettik. Böylece Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar sahip olduğumuz tüm dersliklerin 3’te birini biz inşa ettik. Öğretmenlerin 3’te 1’i bizim dönemimizde atandı. Çocuklarımız okula başladıklarında kitaplarını masasının üstünde buldu. Bütün bu hizmetleri evlatlarımız için yaptık” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız