SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evlendirme Memurluğu Yeni Yerde

0
Güncellendi - 2016-06-03 16:20:41
Evlendirme Memurluğu Yeni Yerde
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Evlendirme Memurluğu, yapımı tamamlanarak hizmete giren Nikâh Sarayına taşındı.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre mevcut Kanalboyu’ndaki Nikâh Salonu’nda hizmet vermekte olan Evlendirme Memurluğu’nun 3 Haziran 2016 tarihi itibariyle Nikâh Sarayına taşındığı, nikâh ile ilgili iş ve işlemlerin de artık burada yapıldığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Fahri Kayahan Bulvarı’nda 20 dönümlük bir alan üzerinde inşa edilen ve açılışı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılarak hizmete sunulan Nikâh Sarayı projesi içerisinde; 1000 kişilik büyük salon, törenli nikâhlar için 2 adet salon, törensiz nikâh salonları, 8 adet iş yeri ile açık otopark alanı bulunuyor.

Nikâh iş ve işlemi yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için, Fahri Kayahan Bulvarı üzerindeki yeni Nikâh Sarayı’nda bulunan, Evlendirme Memurluğuna müracaat etmeleri istendi.

Bülten

NİKAH İŞLEMLERİ, ARTIK YENİ NİKAH SARAYI'NDA YAPILIYOR. (İHA/MALATYA-İHA)

nikahs1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Vatandas (7 yıl önce)
    Hayırlı olsun Malatyamıza.Arka tarafındaki kocaman arsaya yesili bol park nasip olur inşallah. Beton yapı hayali kurmayın oraya ...Agaç dikin yesil olsun,cicekler olsuuuuuuuuun.Hürriyet parkı cok güzel olmus.Bir tanede Fahri Kayahan şubesi olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan topsöğüt (7 yıl önce)
    çok güzel olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan topsöğüt (7 yıl önce)orhan topsöğüt isimli kullanıcı yorumuna
    teşekkürler belediyye evlenenlere ve malatyamıza hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla