SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Evlenen Çok da..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kuyumcular Odası Başkanı Murat Özhüsrev, yaz mevsimiyle birlikte beraber evlenen çifttlerin arttığını, buna karşın altın satışlarının düştüğünü söyledi.

Yaz mevsimi nedeniyle altın satışlarının artmasını beklediklerini belirten Özhüsrev, "Geçtiğimiz yıllarda altın satışları kuyumcuların yüzünü güldürürdü. Ancak şu anda piyasada bir durgunluk var. Evlenen çiftlerin sayısı artarken, düğünlerin vazgeçilmez aksesuarı altın raflarımızda kaldı. Artık düğünlerde takı geleneği giderek azalıyor" dedi.

Özhüsrev, geçtiğimiz yıllarda yurtdışından gelen vatandaşların yatırım amaçlı olarak altını tercih ettiğini kaydeden Özhüsrev, "Yaşanan krizler nedeniyle artık altın yatırım aracı olarak da tercih edilmiyor. Fiyatlardaki istikrarsızlık altına yatırım yapmayı düşünenleri geri çeviriyor. Biz altına talebin artacağını düşünüyoruz ancak, yurt dışında yaşanan krizle birlikte bu umudumuzda azalıyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız