SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evlenmek İçin Kaçmış

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:45:47
Evlenmek İçin Kaçmış
A- A+ PAYLAŞ

Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Esra Gündüz, ailesi tarafından yapılan başvuru ile polis ekiplerince kayıp olarak aranmasına karşın, Denizli iline giderek burada evlendiği ortaya çıktı. Meslek Yüksek Okulu öğrencisi olan genç kızın internette tanıştığı gençle evlenmek için ailesine haber vermeden Denizli’ye gittiği belirlendi.

Beydağı Mahallesinde oturdukları evden 8 gün önce okula gitmek üzere ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Esra Gündüz için ailesi polise kayıp başvurusu yapmıştı.

Genç kızın ailesi endişeli bekleyiş içerisine girerken, Asayiş Şubesi  ekipleri ise genç kızın bulunması için çalışma yürüttü. 

“BEN EVLENDİM, GELECEĞİM”

Polis ekiplerince yapılan soruşturma sonucunda genç kızın, internet üzerinde tanıştığı bir genç ile evlenmek için Denizli iline gittiği belirlendi. Polislerin ulaştığı genç kız, annesini telefonla arayarak, “Anne ben iyiyim, evlendim. Evlenmeme izin vermezsiniz diye böyle yaptım. En kısa zamanda geleceğiz” dediği öğrenildi.

Genç kıza ulaşan polislerin Malatya’ya getirmek istediği, ancak 18 yaşından büyük olan genç kızın bu talebi geri çevirmesi nedeniyle hukuki bir işlem yapılamadığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız