SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evlere Ateş Açtı: 3 Ölü, 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:35:02
Evlere Ateş Açtı: 3 Ölü, 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesine bağlı Basak Köyü'nde bir kişinin pompalı tüfek ile ateş açması sonucunda 3 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

Olay, Hekimhan ilçesine bağlı Basak Köyünde meydana geldi. Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece yarısından sonra saat 01.00 sularında meydana gelen olayda iddiaya göre; köyde oturan Ali Kaya (45) adlı şahıs pompalı tüfekle köydeki bazı evlere saldırdı. Saldırganın, önce evlerin yatak odası camına eliyle vurduğu, ardından ise evden perdeyi açarak dışarı bakanlara pompalı tüfek ile ateş açtığı belirtildi. Olayda vurulan Murat Sarıkaya (30) köyde ve Taman Arayıcı (35)  ise Hekimhan Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Yaralanan ve saldırganın amcası kızı olan Bessey Arayıcı (58) ile saldırganın kayınbiraderi Hikmet Arayıcı (35) ambulanslar ile Malatya Devlet Hastanesi’ne getirilerek burada tedavi altına alındılar. Yaralılar daha sonra Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi.

İlk etapta yaralılar hastaneye sevkedildikten sonra evlerde yapılan araştırmalarda 52 yaşındaki Fadime Çalışkan'ın da cesedinin bulunduğu, böylece ölü sayısının 3'e çıktığı bildirildi.

Olayda yaralanan Bessey Arayıcı’nın kocası Hüseyin Arayıcı,  olayı ilk önce köye saldırı yapıldığı şeklinde anladıklarını belirterek, “Adamın bizimle hiç bir sıkıntısı yok, kapı komşumuz. Eşimin de amcasının oğlu. Hanım pencerenin perdesini çeker çekmez, tüfekle ateş açtı. Biz köyü bastılar sandık” dedi.

Saldırganın olaydan sonra kaçarak izini kaybettirdiği öğrenildi.

Olaydan sonra çok sayıda jandarma köye giderek güvenlik önlemi aldı ve saldırganı çevrede araştırmaya başladı.

HER YERDE ARANIYOR..

Köydeki saldırının ardından kaçan Ali Kaya'nın yakalanması için jandarmanın yanı sıra polis de alarma geçti.

Malatya il merkezinde de polis ekiplerine, firari Ali Kaya'nın 1.80-1.85 m.boylarında, zayıf yapılı, esmer tenli ve kır saçlı olduğu şeklinde eşgali verilerek görüldüğünde yakalanması istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız