SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evleri Kaymakamlık ve Belediye Onaracak

0
Güncellendi - 2018-04-08 04:14:37
Evleri Kaymakamlık ve Belediye Onaracak
A- A+ PAYLAŞ

Çırmıhtı’da evleri çıkan yangın sonucu zarar gören ve mağdur olan 2 vatandaş Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık tarafından ziyaret edilerek, geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu. Yeşilyurt Kaymakamlığı ve Yeşilyurt Belediyesi  her iki vatandaşın da kısa sürede mağduriyetlerini giderecek.

Olay, 6 Nisan Cuma günü öğle saatlerinde Çırmıhtı merkez Mollakasım Mahallesi Halime Sokak içerisinde bulunan Nergis Bakırcı’ya ait tek katlı evde meydan geldi. Henüz sebebi bilinmeyen yangında Nergis Bakırcı ve Sevim Özberber'in oturduğu ev kullanılmaz hale geldi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, beraberlerinde AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Nergis Bakırcı ve Sevim Özberber'i ziyaret ettiler.

Evi büyük oranda yanarak kullanılmaz hale gelen Nergis Bakırcı’ya geçmiş olsun dilekleri sunulurken, evinin kısa sürede tadilattan geçirilerek, kendisine yardımda bulunulacağı ifade edildi.

Yeşilyurt Belediyesi ve Kaymakamlıkça Bakırcı ve Özberber'in zarar gören evlerinin tadilatına kısa sürede başlanacağı bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız