SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evlerinde Ölü Bulundular

A- A+ PAYLAŞ

Salköprü ve Şeyhbayram Mahallelerindeki evlerinde yalnız yaşayan biri 69, diğeri 56 yaşındaki iki kişi evlerinde ölü bulundu. 56 yaşındaki şahsın av tüfeğiyle intihar ettiği değerlendiriliyor.

AV TÜFEĞİYLE..
Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen ve Şeyhbayram Mahallesi’ndeki evinde tek başına yaşayan O.B. (56), evinde av tüfeği ile vurulmuş bir şekilde bulundu. Şansın bunalıma girdiği ve intihar ettiği iddia edildi.

Olay, silah sesini duyan vatandaşların durumu polise bildirmesiyle ortaya çıktı. Polis ekipleri çevre güvenliği alırken, nöbetçi savcı tarafından olay yerinde incelemeler yapıldı. O.B'nin cenazesinin otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DAMAT POLİSİ ARADI..
Öte yandan, polise başvuran 39 yaşındaki C.Ç. adlı şahıs, Salköprü Mahallesi Sanayi Caddesi’ndeki bir apartman dairesinde yalnız yaşayan kayınpederi 69 yaşındaki K.Ş.’nin telefonlara cevap vermediğini, kilitli olan kapısını da açmadığını bildirdi. Bunun üzerine savcının talimatıyla, polis şahsın yakınları ile birlikte eve girdi ve K.Ş. yerde yatar vaziyette ölü bulundu. Doktor tarafından yapılan ilk muayenede, K.Ş.’nin “normal ölüm” sonucu yaşamını yitirdiği görüşüne varılırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız