SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evli Kadının Tecavüz İddiası

A- A+ PAYLAŞ

34 yaşındaki kadın, eşi evde yokken karısıyla birlikte gelen komşusunun çektirdikleri fotoğrafı kullanarak tehditle kendisiyle ilişkiye girdiğini öne sürdü.

Battalgazi ilçesinin Meydanbaşı Mahallesi’nde oturan 34 yaşındaki A.U. adlı kadın, 54 yaşındaki M.H.G.’nin komşusu olduğunu ve ailece görüştüklerini, eşinin işi dolayısıyla eve geç geldiğini, eşi evde yokken M.H.G.’nin karısı ile birlikte ziyaretine geldiklerini, bu şahısla birlikte fotoğraf çektirdiklerini, şahsın bu resimleri kullanarak kendisini tehdit edip zorla ilişkiye girdiğini, korktuğu için durumu eşine anlatamadığını, daha sonra da M.H.G.’nin kendisini zorla kaçırarak Malatya’ya getirip bir eve kilitlediğini, zorla ilişkiye girmeyi sürdürdüğünü, bir fırsatını bularak evden kaçıp polise geldiğini anlattı. Genç kadının şikayeti üzerine M.H.G.’nin aranmasına başlandı.

Öte yandan 19 yaşındaki E.A. adlı genç kız, Perşembe gecesi saat 21.00 sıralarında Zafer Mahallesi’ndeki apartman kapısının ziline bastığı sırada yanına arkadan yaklaşan 20-25 yaşlarında, 1.75- 1.80 m. boylarındaki bir şahsın kendisini arkadan kucakladığını, dönüp baktığında, bu şahsın az önce köşede karşılaştığı şahıs olduğunu fark ettiğini, apartmanın kapısı açılır açılmaz şahsın kaçtığını polise bildirdi. Polis, genç kızı taciz eden sapığın kimliğini belirlenemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız