SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Evli Olduğunu Bilmiyordum!'

A- A+ PAYLAŞ

Mehmet Buyruk Caddesi’ndeki kavgada bıçakla yaralanan 21 yaşındaki Y.Ç., evli olduğunu öğrenince ayrılmak istediği için erkek arkadaşı tarafından yaralandığı iddiasında bulundu.

Olay saat 16.30 sıralarında oldu. Bıçakla hafif yaralanan Y.Ç. adlı bayan, polise verdiği ifadede 38 yaşındaki A.F. ile arkadaş olduklarını, evli olduğunu öğrenince ayrılmak istediğini söylediğini, bunu kabul etmeyen A.F.’nin tehdit ve hakarette bulunduğunu, bıçakla yaraladığını öne sürdü. A.F. ise ifadesinde, Y.Ç.’den ayrılmak istediğini, ancak bayanın kendisini tehdit ederek para istediğini iddia etti ve suçlamaları kabul etmedi. Adliyeye verilen A.F. serbest bırakıldı.

Fırat Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki K.I. adlı bayan da, 2006 yılında dershaneye gittiği sırada tanıştığı 23 yaşındaki T.G.’nin telefonuna mesajlar göndererek ve tehditte bulunarak kendisini rahatsız ettiğini öne sürerken, bayan olduğu belirtilen T.G. suçlamayı kabul etmedi.

Çocuk Şube Müdürlüğü’ne başvuran 17 yaşındaki E.Ç. ve 16 yaşındaki B.T. adlı kızlar, yaklaşık 1 yıldır Kernek civarında seyyar çerezcilik yapan B. Ve M.adlı şahıslar tarafından sürekli tehdit edildiklerini, arkadaşlık teklifini kabul etmedikleri takdirde silah ve bıçakla öldürülecekleri tehdidinde bulunulduğunu öne sürdüler. Polis iki şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Şifa Mahallesi’nde oturan 18 yaşındaki A.B. adlı kız da, polise başvurarak, 04.00 sıralarında evine gelip kendisiyle konuşmak istediğini söyleyen, bıçakla tehdit ederek kendi evine götüren 26 yaşındaki G.H.’nin kendisini tekrar evinin yakınlarına bırakıp gittiğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis G.H.’yi arıyor.

Savcılığa başvuran 34 yaşındaki T.G. adlı kadın, aralarında husumet bulunan M.Ç. adlı şahıs tarafından sürekli takip edildiğini, bu nedenle korktuğunu bildirdi ve şikayetçi oldu. M.Ç.’nin yakalanmasına çalışılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız