SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evren de Malatyaspor'da..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Bülent Akın'ın Antalya kampında sakatlanması nedeniyle "alternatif" olarak eski futbolcusu Evren'le anlaşmaya vardı.

Orta saha oyuncusu Bülent Akın'ın Antalya kampında sakatlanması ve tedavisinin en az 2 ay sürebileceği yolundaki tıbbi değerlendirmeler üzerine, sarı-kırmızılı takımın, Süper Lige çıktığı ilk yıl kadrosunda yer alan eski futbolcusu 31 yaşındaki Evren Nuri Turhan'la anlaşmaya vardığı bildirildi.

Son olarak Ankaragücü takımında oynayan ve bu sezonun ilk yarısında 2 gol kaydeden Evren'in, anlaşmanın sağlanması üzerine Antalya kampına katılacağı öğrenildi.

EREN'İN DURUMU..
Bu arada, Malatyaspor'a büyük umutlarla transfer edilen, özellikle geçtiğimiz sezonun ilk yarısındaki futboluyla başta Beşiktaş olmak üzere birçok kulübün transfer listesine giren, ancak daha sonra form grafiğinde belirgin bir düşüş gözlenen Eren'in de Gençlerbirliği'ne transferine kulüp tarafından onay verildiği öğrenildi.

Bu sezon da performansıyla teknik heyeti pek memnun etmeyen Eren'in, kampta yapılan görüşmelerde, Malatyaspor'da kalmak istemediği yolunda fikir beyan ettiği öğrenilirken, yönetimin bu futbolcunun Gençlerbirliği'ne transferine görüşmenin ardından onay verdiği haber alındı. Eren'in, bu gelişmeler üzerine Antalya kampından ayrılacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız