SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evren; "Elimizi Taşın Altına Koymaya Hazırız"

0
Güncellendi - 2016-10-18 12:04:12
Evren;
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Koop.Başkanı Ali Evren, çevre yolunda yeni sanayi sitesi giriş ve çıkışlarında yolun artık tıkanma noktasında olduğunu, araçların saatlerce beklediğini dile getirdi.

Evren; "Tüm araçların çoğu sanayi sitesi yolunu güzergâh olarak kullanmaktadır. 2780 yakın sanayi sitesindeki işyeri, Mezarlıklar, Hal Binası, Galericiler Sanayi Sitesi, Nakliyeciler Sitesi, Hayvan Pazarı, Mahrukatçılar Sanayi Sitesi, İnşaat Malzemeleri Satıcıları, Yeşiltepe, Dilek ve Köy araçlarının hepsi bu güzergâhı kullandıklarından yoğun bir şekilde trafik sıkışıklığına neden olmaktadır. Burada araçların giriş çıkış yolu çevre yolunda bulunan köprülü kavşağın sağa veya sola dönüşün önceden buraya konulmaması bugün ki trafiğin sıkışıklığına zemin hazırlamıştır. " ifadelerini kullandı.

"Ancak 06 Ekim 2016 tarihindeki il koordinasyon toplantısında Sayın Valimiz Mustafa Toprak’ın konuşmasında buranın acilen çözüme kavuşması için bakanlıklar ile yapmış olduğu görüşmede buranın ihale yapılarak yeniden bu yolun gözden geçirileceğini hatta bu yolun yeni yapılacak çevre yoluna bağlanması çalışmaları olma ihtimalide olduğunu sayın valimiz dile getirdi ve bunun müjdesini bizlere verdi." diyen Evren daha sonra şu ifadeleri kullandı; "Ayrıca şehrimizin ana arterleri ve sokak aralarında bulunan kaldırımlara artık araçlar park ederek yayaların kullanım alanını işgal etmiş durumdadır. Büyükşehir Belediyesinin artık semtlere çok katlı otoparklar yaparak buna bir çözüm üretilmesi beklenilmektedir. Oda başkanları olarak ilimiz trafiğinin çözüme kavuşmasında ne gerekiyorsa bizlerde elimizi taşın altına koymaya hazırız."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • İbrahim polat (7 yıl önce)
    O kadar plansız çalşyoki belediye sabah 07:30 ile 08:30 arası fahri kayhandan ve Beydağı devlet hastanesi yanından ana yola çıkamyoruz.tam bir çile.yani yeni nikah salonunun kavşağında geçmek tam bir işkence.trafik ışık ları var çalıştrmyolar.yani trafik berbat.kim çözüm bulacak Allaha kalmış. yani kaderine terk edilmiş bir şehirde yaşyoz. Bari Sayın Valimiz el atsın bi işe.
    0
    0
    Yanıtla
  • baran_ege (7 yıl önce)
    sayın başkan esnaf ne halde hiç aklına geliyormu kaç yıldır atadan dededen miras gibi o koltukta oturuyorsun ama bu esnaf ne halde hiç bir çözüm yoluna bakamıyorsunuz küçük esnaf diye birşey kalmıyor her yıl yüzlerce işyeri kapanıyor bu gidişle sizin koperatifde kapanacak esnaf kefalet olmuş emekliler çay bahçesi gibi hepiniz birbirinize başkanım başkanım diyip duruyorsunuz aydatınız geciktimi haciz işlemi başlatıyorsunuz o dalarınızın tonla borcu var sahiden size neden kayyum atamıyorlar çok merak ediyorum.şu kamoyuna odalarınızın borçlarını bi açıklayın bakalım
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (7 yıl önce)
    Evet bahsi geçen sanayi kavşağı bir hengameye dönüşüyor akşam trafiğinde özellikle.Mahalle aralarına yapılan kaldırımlar çok büyük ve geniş yapıldığı için araçlarında park etmesi için davetiye çıkarıyor zaten.zamanında beton dubalar yapılsaydı bu parklar kaldırıma yapılmazdı. Önemli konulardan biriside Fahri kayahana yapılan park yerleri.Özellikle fahri kayahanda yukarıdan aşağı doğru inerken nikah sarayı civarında ki cafe lerin önüne park eden araçlara dikkat edilmesi gerekir.Yola paralel park yapılması gerekirken dik şekilde park yapılan araçların arka kısımları yola çıkık vaziyette bulunuyor.Yol bu sayede o bölgede tek şeride düşmekte ve trafikte tehlike arz etmektedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Malatya'mızda sehır ıcınde yada ara sokaklarda otoparklar yapacak alanmı kaldı? Kıyıda kösede arsa bulsanda kaç araçlık otopark olabılırki? Malatya da kışla caddesınde otopark park eden şahıs Malatya dortyol da ısı varsa yürümek zorundamı? Zaten yürümüyorlarda ınsanlar nerde boş yer varsa durup park yapıyorlar! Ben İstanbul dan bır cozum sunayım sıze! Hemde tümden otopark sorunu kalkacak böylece.... Malatya'nın ana cadde ve mahallerı de dahıl her yerde okul mevcut! Çoğu da eski okulların! O okulları tek tek yıkıp altı otopark olacak sekılde yenıden okul yapıcan! Hem okul yenılenmıs olacak her mahalleye otopark yapmıs olacaksın! Bu kadar basit
    0
    0
    Yanıtla