SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evren Sakaryaspor'la Anlaştı

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz sezon Malatyaspor'la devam eden sözleşmesine rağmen dönmeyip 2. Lig B kategorisi ekiplerinden Etimesgut Şekerspor'la anlaşan Evren (fotoğraftaki), Sakaryaspor'a kiralandı. Bu arada Malatyaspor'un transfer listesinde olduğu öne sürülen Altaylı Metin Depe'nin de Ankaragücü ile anlaştığı iddia ediliyor.

SAKARYA'YA GİTTİ..
Sezon başında büyük para harcayarak yıldız isimleri kadrosuna katmasına rağmen başarılı olamayan Etimesgut Şekerspor, takım içinde revizyona gidiyor. Yıldız futbolcular Ahmet Dursun ve Tamer Tuna ile yolları ayıran Etimesgut Şekerspor, Evren Turhan'ı da sezon sonuna kadar kiralık olarak Sakaryaspor'a verdi.

Evren Turhan'ı Sakaryaspor'a kiralayan Etimesgut Şekerspor, karşılığında Rasim Vardar'ı kadrosuna kattı.

Evren Turhan geçtiğimiz sezon ara transferde Malatyaspor'a alınmış, sezon sonunda takımın süper ligden düşmesinin ardından Malatya'ya dönmemiş, sözleşmesini de alacaklarının ödenmediği iddiasıyla tek taraflı feshetmiş, Etimesgut Şekerspor'la anlaşmıştı.

METİN DEPE..
Öte yandan, Malatyaspor'un da transfer listesinde olduğu öne sürülen Altaylı stoper Metin Depe'nin Ankaragücü ile anlaştığı iddia ediliyor.

Bu futbolcuyla ilgili olarak, ajansspor.com'da yer alan haber şöyle

"Sarı-lacivertliler, iki sezondur istediği 24 yaşındaki Depe'yi Ankara'ya getirdi.

Başkent ekibi, Fortis Türkiye Kupası'ndaki Bucaspor maçını da izleyen Metin Depe ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak.

Metin Depe ise yaptığı açıklamada, ''Ankaragücü'nde oynamaktan gurur duyarım'' dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız