SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Evren ve Özal Söz Vermişti'

A- A+ PAYLAŞ

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in yapımı için 1987 yılında söz verdiği, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın da yapılacağını söylediği Arapgir-Divriği karayolu, aradan geçen 20 yılık süreçte bitirilemedi.

CHP Arapgir İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Akşahin, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in Arapgir Meslek Yüksekokulu'nun açılışı sebebiyle 1987 yılında ilçeye yaptığı ziyaret esnasında yapımını için söz verdiği Arapgir-Divriği karayolunun yapımına 1991 yılından başlanıldığını ancak halen bitirilemediğini söyledi.

Akşahin, "Arapgir ilçesi ile Sivas'ın Divriği ilçesini birbirini bağlayacak olan karayolu iki ilçe arasındaki ulaşımdan çok, bir bölge yolu olarak hizmet verecektir. Bu yol için hem 7. Cumhurbaşkanımız Kenan Evren hem de 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal söz vermişlerdi. Rahmetli Özal bu yolun yapılmasını çok istiyordu. Ancak geçen süreçte yolumuzu yapılamadı" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız