SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evren Yerine Şehit Adı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Kenan Evren İlköğretim Okulu'nun ismi Şehit Murat Doğru İlköğretim Okulu olarak değiştirildi.

Malatya İl Genel Meclisi'nde Kuzey Irak'taki Güneş Operasyonu'nda şehit olan Şehit Uzman Onbaşı Murat Doğru'nun ismi, Topsöğüt kasabasındaki Kenan Evren İlköğretim Okulu'na verildi. Sivas'ta geçirdiği kaza da şehit olan Şehit Şükrü Ulutaş'ın ismi ise Yeşilyurt ilçesindeki Ortaköy İlköğretim Okulu'na verildi.

İl Genel Meclisi'nde Meclis Başkanı Naci Şavata, Şehit Uzman Onbaşı Murat Doğru'nun isminin Kenan Evren İlköğretim Okulu'na, Şehit Şükrü Ulutaş'ın isminin ise Yeşilyurt Ortaköy İlköğretim Okulu'na verilmesi şeklindeki Eğitim Komisyonu'nun teklifini oylamaya sundu. Teklif oy birliği ile kabul edildi.

Şehit Murat Doğru'nun kardeşi olan Öğretmen Ayten Doğru İl Genel Meclisi'nde yaptığı konuşmasında kardeşi Şehit Uzman Onbaşı Murat Doğru'nun 20 Şubat 2008'deki Kuzey Irak'ta gerçekleşen operasyonda keskin nişancı olarak katıldığını ve operasyonun 3. günü şehit olduğunu hatırlatarak, "Acımız büyük, fakat vatanımız ve ordumuz daha büyük. Bir Murat, değil, bin Murat daha bu vatana şehit olmak için sıradadır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız