SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evren'den Kötü Haber

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:15:53
Evren'den Kötü Haber
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da savunma oyuncusu Evren Kürkçü’nün sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğu ve en az 5 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. 

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Yeni Malatyaspor’da, PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor ile oynanan karşılaşmada sakatlanarak, oyunu yarıda bırakan defans oyuncusu Evren Kürkçü’den üzücü haber geldi. Maçtan bir gün sonra MR’ı çekilen tecrübeli futbolunun sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğu tespit edildi. Evren’in Pazartesi günü İstanbul’a gelerek, ameliyat olacağı ve en az 5 ay sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, tecrübeli futbolcunun sakatlanarak Denizlispor maçını yarıda bıraktığını, çekilen MR sonucunda da üzücü haberi öğrendiklerini söyledi.

Günaydın, Evren’in sakatlığının takımdaki herkesi derinden üzdüğünü kaydederek, “Konuyla ilgili Kulüp Başkanımız Ertan Mumcu ile bir görüşme yaptık. Stoper mevkiinde forma giyen ve performansı her geçen gün yükselen Evren’in yerine bir oyuncu takviyesi yapmayı planlıyoruz” dedi.

Öte yandan Yeni Malatyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü. Günü tek antrenmanla geçiren sarı kırmızılı takımda, teknik direktör Mehmet Altıparmak, oyunculara izin verdi. Takım, Cumartesi gününden itibaren günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. 

Ayrıca sarı kırmızılı takımın ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde 3 hazırlık karşılaşması daha oynayacağı kaydedildi. 13 Ocak’ta Manavgat Evrensekispor, 14 Ocak’ta Bozüyükspor ve 17 Ocak’ta Tepecikspor ile hazırlık karşılaşması oynayacak olan Yeni Malatyaspor, 18 Ocak’ta devre arası kamp çalışmasını sonlandıracak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız